Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάρκους Μπεργκ: Προβληματισμός για την ηλικία του Σουηδού - Επαφές με πολλούς επιθετικούς
| 2019-05-23 20:38:00

"Αυτός" κερδίζει τον Μπεργκ - Θέλει Ολυμπιακό; - Με πόσα "κλείνει" - Μιλάει με άλλους... 50!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Αυτός" κερδίζει τον Μπεργκ - Θέλει Ολυμπιακό; - Με πόσα "κλείνει" - Μιλάει με άλλους... 50!

Κανένα... σήμα ο Σουηδός. Γιατί "κόβεται". Μόνο εδώ τα διαβάζεις.

Ολυμπιακός - Μάρκους Μπεργκ: Όλο και πιο επιθετικά πλέον και ανεξαρτήτως των κατά καιρούς διαψεύσεων, ανακύπτει θέμα Μπεργκ στον Ολυμπιακό. Τελευταία απόδειξη η σημερινή δήλωση του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση δεν ήταν αρνητικός (όπως οι παρελθούσες διαψεύσεις της ΠΑΕ), τονίζοντας μεν «θα δούμε», αλλά παράλληλα έδωσε και ένα πρόσθετο στοιχείο που επιβεβαιώνει σκέψεις (τουλάχιστον) για τον Σουηδό εκ μέρους των «ερυθρόλευκων»: τον προβληματισμό τους για την ηλικία του…

Και αυτό ακριβώς, σε συνδυασμό με τις σταθερά υψηλές απαιτήσεις του Μπεργκ, είναι το κομβικότερο ανασταλτικό σημείο για να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Βλέπετε, στην περίπτωση του φουνταριστού, το προαπαιτούμενο που έχει τεθεί για τις φετινές, «καλές» μεταγραφές του Ολυμπιακού, η εμπειρία δηλαδή, δεν υφίσταται και τόσο. Κυρίως λόγω θέσεως (άλλες οι απαιτήσεις για έναν 33χρονο φορ και άλλες για έναν 33χρονο στόπερ), αλλά και αγωνιστικών χαρακτηριστικών, που εν προκειμένω πρωτεύουν. Τόσο στη λογική του Μαρτίνς όσο και της διοίκησης.

Και επίσης, είναι τελείως διαφορετική η σχέση αξίας/προοπτικής/χρημάτων. Αν ο Μπεργκ δέχονταν να έρθει στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ναι, θα έρχονταν. Αν ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει έναν επιθετικό, 27, 28 ή ακόμη και 30 χρονών,  ο οποίος του κάνει 100% αγωνιστικά και γι’ αυτόν θα απαιτηθούν χρήματα… Μπεργκ, τότε, προφανώς, θα επιλέγει ο πρώτος και όχι ο Σουηδός.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, παρά τη φημολογία, παρά τα όσα διαρρέονται και (μάλλον) γιγαντώνονται, κάτι το απτό δεν υπάρχει. Επαφές και συζητήσεις, εννοείται, πως έχουν συμβεί. Όπως άλλωστε με πάνω από 50 παίκτες (ήδη) που έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Αυτό όμως, από μόνο του, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Χρόνος υπάρχει φυσικά, ο Μπεργκ εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά αν είναι να προχωρήσει κάτι με τους «ερυθρόλευκους», ο Σουηδός είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει σήμα. Και ακόμη, κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags