Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ο Ελ Γκαζί είναι μαζί Ζαμπά και Λέτο - Πάνω από 10 εκατ. - Κάνει πλάκα εδώ"
| 2019-05-25 19:08:00

Ατακάρες για "κόκκινο" στόχο: "Είναι μαζί Ζαμπά και Λέτο - Πάνω από 10 εκατ. - Κάνει πλάκα εδώ"

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες για "κόκκινο" στόχο: "Είναι μαζί Ζαμπά και Λέτο - Πάνω από 10 εκατ. - Κάνει πλάκα εδώ"

Ένας "ειδικός" στο sportdog. "O καλύτερος εξτρέμ στην Ελλάδα".

Ολυμπιακός: Γρήγορος, τεχνίτης, που πατάει περιοχή και σκοράρει είναι ο Ανβάρ Ελ Γκαζί, ο εξτρέμ των Άστον Βίλα και Λιλ, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Τσούτσης, απόλυτα εξειδικευμένος στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, συμπληρώνοντας ότι η Άστον Βίλα είναι πολύ πιθανό να τον αγοράσει από τη γαλλική ομάδα.

Η τιμή του βρίσκεται πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ και το στιλ παιχνιδιού του θυμίζει το αντίστοιχο του Ζαμπά, στον ΠΑΟΚ, ή εκείνο του Σεμπάστιαν Λέτο όταν έπαιζε στα άκρα.

"Πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τον Ελ Γκαζί - Μπορεί να χαθεί αν..."

Αντώνη, ποια είναι η άποψή σου για τον Ελ Γκαζί, της Άστον Βίλα, που το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό;

"Είναι δανεικός στην Άστον Βίλα από τη Λιλ και θεωρώ ότι αν η αγγλική ομάδα κατακτήσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αν θέλει μπορεί πολύ εύκολα να τον κρατήσει. Με τη σεζόν που έχει κάνει κοστολογείται πάνω από 10 εκατ. ευρώ και, σε κάθε περίπτωση, η Άστον Βίλα μπορεί να δώσει πολλά λεφτά. Στην αρχή της σεζόν δεν τα πήγαινε και πολύ καλά η ομάδα και, μοιραία, τον είχε πάρει κι αυτόν η μπάλα. Όταν άλλαξε ο προπονητής, όμως, και παράλληλα άλλαξε και η κατάσταση, πήρε χρόνο συμμετοχής και από τον Δεκέμβρη και μετά έκανε αισθητή την παρουσία του".



Ποια είναι τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του;

"Είναι γρήγορος, τεχνίτης και πατάει στην περιοχή. Έχει επαφή με τα δίχτυα, αν και δεν είναι μηχανή του γκολ. Φέτος έχει πετύχει 5-6 τέρματα, ενώ είναι πολύ καλός και στις πάσες, με 82% ευστοχία. Στο 4-3-3 της Βίλα παίζει αριστερός εξτρέμ, αν και μπορεί να αποδώσει και στα δεξιά. Είναι ντελικάτος παίκτης, όμως, αν πέσει απέναντι σε σκληρό μπακ μπορεί να χαθεί. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν έρθει, δεν το συζητάμε ότι θα είναι μακράν ο κορυφαίος εξτρέμ".

"Θυμίζει Λέτο - Έχει για πλάκα το ελληνικό πρωτάθλημα"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του, για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του στους αναγνώστες;

"Τον Ζαμπά, του ΠΑΟΚ, θυμίζει. Τον Λέτο θυμίζει, επίσης, την εποχή που έπαιζε στα άκρα. Κοίταξε, Γιώργο, πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, αφού μπορεί να σταθεί στο top επίπεδο της Τσάμπιονσιπ και να ξεχωρίσει εκεί".

Τέλος, μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, που κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο και παίζει στην Ευρώπη;

"Φυσικά και μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει να παίζει κάθε Σάββατο με τη Λαμία και μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη; Για πλάκα θα έχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Να σημειώσω, όμως, ότι όπως και στην περίπτωση του Ζιλ Ντίας που ήρθε στον Ολυμπιακό επίσης από την Τσάμπιονσιπ, πρόκειται για παίκτες που έχουν κάποιες παραμέτρους. Όπως η ψυχολογία ή το Ραμαζάνι, που έχει επηρεάσει λίγο τώρα τελευταία τον Ελ Γκαζί. Πρόκειται, όμως, για παίκτη με ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία, που ξεχωρίζει στην Τσάμπιονσιπ. Τι περισσότερο να πούμε, δηλαδή;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψάχνει" μπαμ με Αργεντινό παικταρά για την επίθεση ο Ολυμπιακός - "Καψούρα" του Μαρινάκη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags