Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έτοιμος να δώσει, ξανά, πολλά χρήματα!
| 2019-05-26 10:55:00

"Τρελός" Μαρινάκης - Έτσι "κλέβει" παικταρά - Τινάζει στον αέρα κλεισμένο deal - Δίνει 4 "μύρια"!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρελός" Μαρινάκης - Έτσι "κλέβει" παικταρά - Τινάζει στον αέρα κλεισμένο deal - Δίνει 4 "μύρια"!

Είναι "καψούρα" Μαρτίνς. Απίστευτο κόλπο. Όλα στη φόρα...
 

Ολυμπιακός: Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από όλους, τους δεκάδες, που έχουν γραφτεί ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, ή ακόμη ακόμη ως επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς και αυτός να είναι στην… κορυφή και των δύο κατηγοριών, τότε αυτός είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ο Εντουάρντο Ενρίκε.

Για τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο, οι «ερυθρόλευκοι» το παλεύουν πολύ, τόσο που φαίνεται πως έχουν βρει τη φόρμουλα για να τον κάνουν δικό τους, κυριολεκτικά «κλέβοντας» τον από τα χέρια της Σπόρτινγκ, η οποία μεσοβδόμαδα είχε ουσιαστικά ανακοινώσει πως συμφώνησε για την αγορά του.

Και εδώ ακριβώς είναι το τρικ, το κόλπο με το οποίο προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Ο Ενρίκε αγωνίζεται δανεικός από την Ιντερνασιονάλ στην Μπελενένσες, η οποία έχει option αγοράς του. Σε ποσό όμως που παρότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί (εκτιμάται στα 4 εκατ. ευρώ, ίσως και κάτι περισσότερο), είναι ανέφικτη για τον πορτογαλικό σύλλογο.

Η Σπόρτινγκ λοιπόν, εκτιμώντας το… προφανές, πως δηλαδή η Μπελενένσες δεν θα μπορέσει να αγοράσει τον Ενρίκε, πήγε στην Ιντερνασιονάλ, προσφέροντας – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου – 3,5 εκατ. ευρώ και έτσι απέσπασε το ok του βραζιλιάνικου club.

Το τυπικό όμως της ιστορίας έγκειται στο ότι η Μπελενένσες έχει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την option. Ως τότε, δεν μπορεί να ανακοινωθεί, δεν γίνεται να τρέξει, καμία άλλη συμφωνία, ό,τι και αν έχει συμφωνήσει η Ιντερνασιονάλ.

Πληροφορίες λοιπόν από την Πορτογαλία θέλουν τον Ολυμπιακό να αξιοποιεί αυτό το χρονικό περιθώριο, να συμφωνεί με την Μπελενένσες και ουσιαστικά πληρώνοντας την option αγοράς που έχει ο πορτογαλικός σύλλογος, να (προσπαθεί να) κάνει δικό του, τον Ενρίκε. Είτε στο 100% των δικαιωμάτων του (πληρώνοντας προφανώς το 100% της ρήτρας), είτε παραχωρώντας μέρος των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου στην Μπελενένσες, η οποία προφανώς και θα βγει κερδισμένη ακόμη και από το συγκεκριμένο deal, αφού θα αποκτήσει δικαιώματα μεταπώλησης, χωρίς να πληρώσει ευρώ, σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι δικός της.

Δεν είναι εύκολη η «επιχείρηση» που προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός, προφανώς όμως, για να διαρρέεται τις τελευταίες ώρες πως έχει βρεθεί πολύ κοντά στον Βραζιλιάνο, φαίνεται πως τα πράγματα κυλάνε καλά για τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Ιβάν στον Ολυμπιακό - "Κλέβει" χαφ-τούμπανο από τους Πειραιώτες - Το ξέρει ο Μαρινάκης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags