Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Γκαλίτσιος: Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε για στόχο του Δικέφαλου
| 2019-05-26 13:35:00

"Ρίχνει" την Τούμπα ο Γκαλίτσιος: "Πολύ δυνατός - Δε συγκρίνεται με Βιεϊρίνια - Έβαλε γκολάρα"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ρίχνει" την Τούμπα ο Γκαλίτσιος: "Πολύ δυνατός - Δε συγκρίνεται με Βιεϊρίνια - Έβαλε γκολάρα"

Σούπερ ατάκες για "σαϊτα" που θέλει ο ΠΑΟΚ. "Παίζει και στόπερ".

ΠΑΟΚ - Γιώργος Γκαλίτσιος: Μετά τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ ψάχνεται να ενισχύσει το αριστερό του άκρο. Ένα από τα ονόματα που διέρρευσε μέσα στην εβδομάδα μέσω δημοσιευμάτων από το Ισραήλ είναι αυτό του Όμρι Μπεν Αρούς.

Πρόκειται για 29χρονο αμυντικό, διεθνή με το Ισραήλ που αγωνίζεται στη Λόκερεν με το συμβόλαιό του να λήγει το 2021 και τη φετινή σεζόν συμπλήρωσε 20 παιχνίδια στο βελγικό πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα βρει μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

"Είναι πολύ δυνατός! Είναι καλός παίκτης, ψηλός (1,85μ.) και μπορεί να παίξει και ως στόπερ", αναφέρει στο sportdog ο πρώην παίκτης της Μουσκρόν, Γιώργος Γκαλίτσιος και συμπληρώνει: "Ήρθε σαν καλό όνομα στη Λόκερεν από τη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο η ομάδα του είχε δύσκολη χρονιά και είναι δύσκολο να κριθεί η απόδοση ενός ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν και στα καλά της η Λόκερεν φέτος", η οποία υποβιβάστηκε ως ουραγός της Jupiler League.

Για αντι-Βιεϊρίνια κάνει; "Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν είναι κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ. Έχει καλή ταχύτητα, αλλά δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Πορτογάλο. Θυμάμαι όμως ότι είχε σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ με τη Μπέβερεν με σουτ εκτός περιοχής. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ, γιατί είχε μπει στο 85' και η Λόκερεν πήρε τη νίκη με 1-0", απαντά ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, για τον παίκτη που έχει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Γκαλίτσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κυπρό, αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση. Είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό όμως ότι τον κυνηγούσε ο Παναθηναϊκός για αντι-Κουλιμπαλί. Ο πρώην άσος των ΑΕ Λάρισας, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Λόκερεν και Μουσκρόν επιβεβαίωσε τις επαφές με το Τριφύλλι, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όχι κι αυτός! "Σεισμός" με την αποκάλυψη για ΠΑΟΚ - Κάνει ζημιά αγαπημένο "παιδί" του Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags