Facebook Pixel Τρελαίνει κόσμο ο Βλαχοδήμος - Όλα τα δεδομένα για τον Έλληνα κίπερ
| 2019-05-26 22:30:00

Αυτός ο Έλληνας τρελαίνει κόσμο - Μεταγραφή-ρεκόρ - Απίστευτο ντόμινο - Πρώην του ΠΑΟ

Sportdog Team
Αυτός ο Έλληνας τρελαίνει κόσμο - Μεταγραφή-ρεκόρ - Απίστευτο ντόμινο - Πρώην του ΠΑΟ

Τινάζει την μπάνκα. Τον θέλουν όλοι. Τον βρίσκεις;
 

Λες και άναψε… σπίρτο και τις τελευταίες μέρες, καθημερινά, προκύπτουν νέα σενάρια, νέες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ισως η αφορμή να ήταν τα όσα παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα, για συμφωνία δηλαδή της Μπενφίκα με τον Ολλανδό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Γιάσπερ Σίλεσεν – που ακόμη βέβαια έχει δρόμο για να υλοποιηθεί – και αυτό να πυροδότησε τα από κάθε γωνιά της Ευρώπης ρεπορτάζ που εμπλέκουν τον διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα. 

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάτι: είναι όλα αλήθεια! Ο Βλαχοδήμος κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή, σοβαρά και ψηλά, στις λίστες τουλάχιστον δέκα ομάδων της Ευρώπης. Ολες όσες έχουν γραφτεί – μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα – αληθώς έχουν γραφτεί. Η μετοχή του 24χρονου τερματοφύλακα βρίσκεται σε limit up, η Μπενφίκα το γνωρίζει και ως διαχρονικά εξαιρετικοί πωλητές, οι Λουζιτανοί έχουν φροντίσει να βάλουν τον Ody στην top κατηγορία των υπό μετακίνηση τερματοφυλάκων. 

Και είναι πολλοί αυτοί και αυτό το καλοκαίρι. Ντε Χέα, Ομπλάκ κ.ο.κ. Και τι περιμένουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας; Να ξεκινήσει το γαϊτανάκι. Μια αποχώρηση, μια μεταγραφή κάποιου τερματοφύλακα στο κορυφαίο επίπεδο, αυτομάτως θα αρχίσει την… αλυσίδα, που δεδομένα θα έχει και τον Βλαχοδήμο σε κεντρικό ρόλο. 

Που, ακόμη, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Όπως μπορεί όντως να βρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ», μπορεί και να παραμείνει για μια χρονιά ακόμη στο «Ντα Λουζ», κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Δεδομένα πάντως, ο Βλαχοδήμος βρίσκεται ακριβώς εκεί που τα διεθνή media συνεχώς καταγράφουν και πηγαίνει ολοταχώς, αν ευνοήσουν οι συνθήκες φυσικά, για νέο ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης για Ελληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags