Facebook Pixel Ματιέ Βαλμπουενά – Βαγγέλης Μαρινάκης: Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Βαλμπουενά και αποθεώθηκε! Σύνθημα-εντολή σε Μαρινάκη
| 2019-05-27 19:24:00

Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Βαλμπουενά και αποθεώθηκε! Σύνθημα-εντολή σε Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Βαλμπουενά και αποθεώθηκε! Σύνθημα-εντολή σε Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπέγραψε ο Γάλλος άσος για ένα χρόνο με τρελά λεφτά.

Ματιέ Βαλμπουενά – Βαγγέλης Μαρινάκης: Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Γάλλος άσος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των Πειραιωτών που τον υποδέχτηκαν στην Πλ. Αλεξάνδρας, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έφτασε στα γραφεία λίγα λεπτά μετά τον ποδοσφαιριστή.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Βαλμπουενά, ενώ από τον ιδιοκτήτη της ομάδας ζήτησαν το πρωτάθλημα, φωνάζοντας «Βαγγέλη γερά, πρωτάθλημα ξανά»!



Ο πρώην άσος των Φενέρ, Λυόν και Μαρσέιγ μεταξύ άλλων, υπέγραψε για ένα χρόνο, με τις ετήσιες αποδοχές του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να φτάνουν στα 1.7 εκατ. ευρώ.

Μετά τις υπογραφές ο Βαλμπουενά βγήκε από τα γραφεία φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags