Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Δεν έχει μπει πωλητήριο, τον περιμένει ο Μαρτίνς
| 2019-05-30 13:44:00

Δεν υπάρχει αυτό σενάριο - Τον κρατάει ο Μαρτίνς - Έτσι τον "καθαρίζουν" - Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν υπάρχει αυτό σενάριο - Τον κρατάει ο Μαρτίνς - Έτσι τον "καθαρίζουν" - Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη

Όλα στον αέρα. Ποιοι "τρέμουν" και γιατί. Στη φόρα το πλάνο!

Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Τέσσερις οι επιθετικοί στο ρόστερ του Ολυμπιακού εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας. Ο εξής... κανένας! Και εξηγούμαστε: ο Γκερέρο, όπως κατ' επανάληψη έχει παρουσιαστεί από τα ρεπορτάζ, περιμένει πρόταση (όπως περιμένουν και στον σύλλογο) για να αποχωρήσει. Ο Μάνος, επιστρέφει από τον εξάμηνο δανεισμό του στον ΠΑΣ, αλλά προφανώς "διαπιστεύτηρια" έχει δώσει στους "ερυθρόλευκους" και αυτά, δεν τον κρατάνε στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Ο Κάιπερς, ο Βέλγος επιθετικός, εντάσσεται στο δυναμικό του Ολυμπιακού, έχοντας όμως (πάνω από) έναν χρόνο απραξίας και φυσικά χωρίς ποτέ στην καριέρα του να έχει δοκιμαστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Και τελευταίος, ο Φράνκο Σολδάνο, το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων", που -κακά τα ψέματα- δεν έβγαλε και μάτια στο μέχρι στιγμής διάστημα της παραμονής του στα μέρη μας.

Φτάνει όμως αυτό για να δικαιολογηθεί πωλητήριο εκ μέρους του Ολυμπιακού, όπως σημερινό δημοσίευμα καταγράφει; Όχι. Σύμφωνα με πηγές του sportdog, μπορεί όντως να υπάρχει προβληματισμός αναφορικά με την παρουσία του Αργεντινού, ωστόσο είναι δεδομένη η πρόθεση και του συλλόγου, αλλά κυρίως και του προπονητή, προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει κανονικά την προετοιμασία, έχοντας πλέον εγκλιματιστεί προκειμένου να δείξει τις δυνατότητες του.

Και από εκεί και πέρα, να κριθεί. Πωλητήριο λοιπόν, όχι, δεν προκύπτει για τον Φράνκο Σολδάνο. Τουλάχιστον όχι επί του παρόντος. Αν τεθεί τέτοιο θέμα, θα τεθεί στο... βαθύ καλοκαίρι, αφού υπάρχει δηλαδή επαρκές δείγμα από την καλοκαιρινή προετοιμασία που θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Πολωνία.

Και πέραν αυτού, υπάρχει και ένα πρακτικό θέμα. Η παρουσία δηλαδή του Ολυμπιακού στα καλοκαιρινά  προκριματικά. Αν φύγει ο Σολδάνο, αν φύγει ο Γκερέρο, οι "ερυθρόλευκοι" με ποιον επιθετικό θα παρουσιαστούν; Με αυτόν που προφανώς θα αποκτηθεί, αλλά φτάνει ένας; Εννοείται πως όχι. Με τα μέχρι στιγμής λοιπόν πλάνα του συλλόγου, η τριάδα που τουλάχιστον θα εμφανιστεί στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών θα είναι ο νεοαποκτηθέντας φουνταριστός, ο Γκερέρο και ο Σολδάνο.

Αν καταφέρει κάποιος από τους Κάιπερς, Μάνο να κάνει την έκπληξη, καλοδεχούμενη για τον Ολυμπιακό, αλλά κανείς στο club δεν ποντάρει σε αυτό το ενδεχόμενο. Οπότε, όποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον των Σολδάνο, Γκερέρο ακόμη και για πρακτικούς λόγους, δεν προβλέπεται να συμβεί άμεσα. Όπως επίσης -και ας το κρατήσουμε αυτό- πάντα σε εξάρτηση με το status των δύο συγκεκριμένων παικτών, δεν αποκλείεται οι "ερυθρόλευκοι" να μην κινηθούν μόνο για έναν φουνταριστό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χαμός" στον Ολυμπιακό - Σκάει πώληση-βόμβα; - Απίθανη φήμη για το... παλτό - Δανεικός με 3 "χαρτιά"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags