Facebook Pixel Φερνάντο Βαρέλα – Ολυμπιακός: «Το ήξεραν από την αρχή – Δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί…»
| 2019-05-30 17:14:00

Αποκαλύψεις Βαρέλα για Ολυμπιακό: «Το ήξεραν από την αρχή – Δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί…»

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Βαρέλα για Ολυμπιακό: «Το ήξεραν από την αρχή – Δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί…»

Πώς έμεινε στον ΠΑΟΚ, τι έγινε με Βιεϊρίνια – Λουτσέσκου.

 

Φερνάντο Βαρέλα – Ολυμπιακός: Για όσα έγιναν πριν τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι εξήγησε πώς άλλαξαν τα δεδομένα και από το αρχικό «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ, τελικώς, πήρε την απόφαση να παραμείνει στον Δικέφαλο. Παράλληλα, απάντησε στις φήμες περί κρούσης από τον Ολυμπιακό και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα φορούσε ποτέ την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανατροπή δεδομένων και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο έντονες οι τελευταίες ημέρες. Τώρα συνειδητοποιώ τι έγινε. Όλο αυτό που έζησα με την οικογένειά μου. Νιώθω ευχαριστημένος, είναι τέλειο αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ που με περίμενε και μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ».

Για τον καθοριστικό παράγοντα που μέτρησε για να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Το πρώτο πράγμα ήταν το κλάμα των γιων μου. Θέλω πάντα να τους κάνω χαρούμενους. Μου έλεγαν "Γιατί να αλλάξουμε ομάδα; Όλα είναι τέλεια εδώ". Συζητήσαμε με την γυναίκα μου, με πίεσε πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είχα συνομιλία και με τον Βιεϊρίνια, ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Σαββίδη. Ευχαριστώ τη διοίκηση που κρατούσε ανοιχτό το θέμα και αυτό βοήθησε στο να κάνουμε την τελική επαφή».

Για το τι του έλεγε ο Λουτσέσκου: «Εδώ και έξι μήνες δεν με άφηνε να πω όχι. "Σε χρειάζομαι, θέλω να μείνεις. Έχουμε μπροστά μας μια σεζόν με υψηλούς στόχους, είσαι φοβερό δίδυμο με τον Κρέσπο και πρέπει να μείνετε. Σας θέλω και τους δύο, ξέρεις την ομάδα και την πόλη. Δεν θέλω να σε χάσω θα βοηθήσεις πολύ την ομάδα", μου έλεγε».

Για τη συνομιλία με τον Βιεϊρίνια: «Τυχαία βρεθήκαμε στη μπουτίκ όταν πήγα να πάρω φανέλες για τα παιδιά μου. Με ρώτησε αν τελείωσα από τον ΠΑΟΚ. "Δεν ξέρω τι να σου πω", του είπα. Άρχισε να κλαίει ο γιος μου. "Ασε με να κάνω ένα τηλέφωνο στον Σαββίδη", μου είπε και έτσι φτάσαμε στην τελική συζήτηση και τη συμφωνία».

Για το ότι ήταν έτοιμος να φύγει λίγο πριν αλλάξει απόφαση και παραμείνει εν τέλει στον ΠΑΟΚ: «Είχα ετοιμάσει τα πράγματά μου για την Πορτογαλία. Ήμουν έτοιμος να φύγω, γύρω στις 11 το πρωί μίλησα με τη σύζυγό μου, άρχισα να το ξανασκέφτομαι και στις 12 πήρα την απόφαση να μείνω».

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό, το ήξερε από την αρχή ο ατζέντης μου. Ακόμη κι αν μου γινόταν πρόταση, μετά από όλα όσα έγιναν πέρσι με την κλοπή του Πρωταθλήματος δεν θα πήγαινα ποτέ σε αυτήν την ομάδα. Θα έδειχνα πως δεν έχω καλό χαρακτήρα αν το έκανα. Υπήρξαν συζητήσεις με ομάδες από το εξωτερικό, όχι όμως κάτι πολύ προχωρημένο. Πάντα είχα στο μυαλό μου την περίπτωση ότι θα μείνω και περίμενα τον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι η ομάδα στην οποία θα κλείσει την καριέρα του: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι η τελευταία μου ομάδα υψηλού επιπέδου. Θα κλείσω την καριέρα μου σε μια ομάδα χαμηλού επιπέδου στην Πορτογαλία, από όπου και ξεκίνησα την καριέρα μου».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα που μου έστειλε όλες αυτές τις ημέρεες από τη στιγμή που είπα το "όχι". Κατάλαβα την αγάπη και την υποστήριξή τους. Υπόσχομαι ότι πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέρω ότι η σεζόν που έρχεται είναι μια σεζόν με πολλές υποχρεώσεις και θέλω να πετύχουμε πολλά περισσότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags