Facebook Pixel Sportdog.gr | Διπλή παραβίαση – Παραδόθηκε η Ελλάδα στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-05-30 22:50:00

Διπλή παραβίαση – Παραδόθηκε η Ελλάδα στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διπλή παραβίαση – Παραδόθηκε η Ελλάδα στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλική ήττα με 2-1 για την Εθνική στην Αττάλεια.

Ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν θα θέλει να το θυμάται εμφάνισε η Ελλάδα στην Αττάλεια. Η Εθνική μας ηττήθηκε 2-1 σε φιλική αναμέτρηση από την Τουρκία, σε ένα παιχνίδι όπου ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα πρόσωπα της ομάδας.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Ελλάδα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω της πειραματικής άμυνας που επιλέχτηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη, εξαιτίας της απουσίας του Παπασταθόπουλου με τον Μανωλά, αλλά και των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Σιόβας στη γάμπα. Με Μαυρία-Κούρτη στα άκρα και Κουρμπέλη στα στόπερ η Εθνική αντιμετώπισε ζητήματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ, πριν δείξουν τις διαθέσεις τους με το σουτ του Τοσούν στο 7' που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Στο 11' ο Ουντέρ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε αμαρκάριστος και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Έλληνα τερματοφύλακα. Έξι λεπτά αργότερα, ύστερα από λάθος του Σάμαρη, ο Καραμάν εκτέλεσε με διαγώνιο σουτ ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και σημείωσε το 2-0. Η πρώτη αντίδραση της Εθνικής μας ήρθε στο 24' με σουτ του Σάμαρη εκτός περιοχής, ενώ στο 31' ο Πέλκας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Μασούρα στην περιοχή. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Τούρκοι παραλίγο να σημειώσουν και τρίτο τέρμα, με τον Οκάι με κεφαλιά να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, σε μία φάση που ο Πασχαλάκης είχε πολύ κακή τοποθέτηση.

Στο δεύτερο μέρος οι Τούρκοι απείλησαν στο 49' με τον Τοσούν, ο Πασχαλάκης είχε όμως σωστή αντίδραση στο τετ α τετ . Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητες, ενώ με τις πολλές αλλαγές έπεσε και ο ρυθμός του αγώνα συνολικά. Ο... πάγος έσπασε στο 79' με την άστοχη κεφαλιά του Κουρμπέλη, ενώ στο 83' ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε την τρίτη σημαντική του επέμβαση στο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι, ότι η Εθνικη δημιουργικά δεν έδειξε κάτι ουσιαστικό. Της έλειπαν οι λύσεις στο παιχνίδι της αλλά και η ενέργεια. Είναι αξιοσημείωτο, ότι σε 90 λεπτά δεν είδαμε ούτε μία κλασική ευκαιρία εκ μέρους των διεθνών μας, οι οποίοι παραδόθηκαν από το πρώτο εικοσάλεπτο του ματς στους Τούρκους. Στις καθυστερήσεις όμως ύστερα από κόρνερ, ο Κουρμπέλης βρέθηκε ξεχασμένος στην τούρκικη άμυνα (και καλυπτόταν) και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τουρκία: Ουγκουρτσάν, Καγκλάρ, Αϊχάν, Σανγκαρέ, Μεράς, Οκάι (61' Τεκτεμίρ), Τουφάν (46' Οζιακούπ), Οντέρ, Γιασιτσί, Καραμάν (46' Ομούρ), Τοσούν

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Μαυρίας (73' Κώτσιρας), Κουρμπέλης, Σάμαρης, Κούτρης (46' Σταφυλίδης), Σιώπης (75' Μάνταλος), Βαλεριάνος (46' Μπουχαλάκης), Μασούρας (65' Ντουρμισάι), Πέλκας (46' Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags