Facebook Pixel Απόστολος Βέλλιος: Χαμός με τον Έλληνα φορ - Γυρίζει στην Ελλάδα; - "Μπάσιμο" του Άρη, τι ισχύει με Ολυμπιακό
| 2019-05-31 21:10:00

Τρελός χαμός με Βέλλιο - Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα - Δεν είναι μόνο ο Άρης - Θα γίνει το "μπαμ";

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελός χαμός με Βέλλιο - Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα - Δεν είναι μόνο ο Άρης - Θα γίνει το "μπαμ";

Οργιάζουν οι φήμες, "έστειλε" τον μάνατζερ. Νέο (hot) παρασκήνιο!

Απόστολος Βέλλιος: Το όνομα του Έλληνα επιθετικού βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, με τα σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του να είναι ουκ ολίγα.

Ο Βέλλιος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στη βελγική Μπέβερεν και επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, αν και παραμένει αμφίβολο το αν θα παραμείνει στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας τη νέα σεζόν.

Για τον διεθνή άσο φέρεται να έχει κάνει «μπάσιμο» ο Άρης, που ψάχνεται για την απόκτηση επιθετικού, μιας και το μέλλον του Χαμζά Γιουνές θεωρείται αβέβαιο. Ως μεγάλο «αγκάθι» της υπόθεσης για τους Θεσσαλονικείς θεωρείται το υψηλό κασέ του Βέλλιου.

Ο 27χρονος σέντερ φορ, πάντως, έχει αποδείξει ότι στο παρελθόν ότι δεν αποφασίζει πάντοτε με προτεραιότητα το οικονομικό κομμάτι. Θυμίζουμε ότι τη σεζόν 2015-16 είχε επιστρέψει στον Ηρακλή από το… πουθενά, βασιζόμενος στο συναίσθημα για την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ένα σημαντικό στοιχείο για τον πρώην παίκτη του Γηραιού έχει να κάνει με το γεγονός ότι έμεινε πρόσφατα χωρίς μανατζερική στέγη, καθώς τα «έσπασε» με τον Πολ Κουτσολιάκο. Δείγμα του ότι ίσως θέλει να αποφασίσει ο ίδιος για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, δίχως τη μεσολάβηση κάποιου ατζέντη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Απόστολος Βέλλιος φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για ένα ακόμα καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το ενδιαφέρον του Άρη, η περίπτωση του διεθνούς παίκτη γράφτηκε πρόσφατα και για τον Ολυμπιακό (αν και πλέον μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει το θέμα), ενώ παλαιότερα είχε «παίξει» δυνατά και για τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πληροφορία για Μπεργκ - Ήρθε Ελλάδα ο παικταράς, τόσα ζητάει - Έτσι υπογράφει στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags