Facebook Pixel Τα δεδομένα για τον αντί-Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Ζοάο Καρβάλιο
| 2019-06-02 11:00:00

Aυτός είναι αντι-Φορτούνης - Κοστίζει 15 "χαρτιά" - Θα... ξεσηκωθούν οι οπαδοί - "Τρέλα" Μαρινάκη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Aυτός είναι αντι-Φορτούνης - Κοστίζει 15 "χαρτιά" - Θα... ξεσηκωθούν οι οπαδοί - "Τρέλα" Μαρινάκη;

Παικταράς με... φίλο μάνατζερ. Πώς θα γίνει; Μόνο εδώ!

Μιας και το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο έχει «ανέβει» αρκετά στη μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι προβλέπεται για την περίπτωση του. Προφανώς, επειδή μιλάμε για ποδοσφαιριστή… φωτοτυπία σε στιλ, κινήσεις, ρόλο και χαρακτηριστικά στο γήπεδο με τον Κώστα Φορτούνη, η όλη σεναριολογία που εμπλέκει τον Πορτογάλο με τους «ερυθρόλευκους» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το στάτους του διεθνή Ελληνα μέσου.

Ισως μάλιστα και γι’ αυτό να «ανεβαίνει» ρεπορταζιακά ο Καρβάλιο. Γιατί ακριβώς η παραμονή Φορτούνη αφενός δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφετέρου ολοένα και πιο έντονο γίνεται το φλερτ του «Φορτού» με ομάδες από το εξωτερικό και πλέον, ίσως, πρόταση η οποία να καλύπτει τα «θέλω» του Ολυμπιακού να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Σε περίπτωση λοιπόν που κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, που έρθει δηλαδή προσφορά η οποία να καλύπτει τους «ερυθρόλευκους», τότε προφανώς ο Καρβάλιο θα «παίξει» δυνατά για αντικαταστάτης του. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως μιλάμε για μια περίπτωση η οποία είναι εύκολη. Κάθε άλλο.

Ο 22χρονος Πορτογάλος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Γεγονός που οποιαδήποτε μεταπήδηση στο ιδιοκτησιακό «αδερφάκι» του αγγλικού συλλόγου, τον Ολυμπιακό, μπορεί να την καθιστά ευκολότερη, όμως κάπου εδώ μπαίνουν τα «αλλά». Πρώτον, η αντίδραση που θα προκαλέσει στους οπαδούς της Φόρεστ. Ο Καρβάλιο ήταν από τους καλύτερους της περυσινής σεζόν, είναι ο παίκτης που πάνω του στηρίζουν πολλά για την επιστροφή της ομάδας στην Πρέμιερσιπ και σίγουρα μια φυγή του, ειδικά για τον Ολυμπιακό δεν θα γίνει αρεστή, αφού αυτομάτως θα «δείξει» πως για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός είναι «ψηλότερα» στην ιεραρχία των προτιμήσεων αλλά και των προτεραιοτήτων του.

Ακόμη όμως και ξεπεραστεί και αυτό, μιλάμε για την ακριβότερη προσθήκη στην ιστορία της Φόρεστ, η οποία πλήρωσε πέρυσι 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπενφίκα, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Καρβάλιο ως το 2023. Προφανώς λοιπόν, ακόμη και τα χρήματα θα βγουν από την… δεξιά και θα μπουν στην αριστερή τσέπη, δεν είναι λίγα. Ισα ίσα.

Εδώ, να τονιστεί – γιατί πρέπει – πως ο ποδοσφαιριστής εκπροσωπείται από τον περίφημο Ζόρζε Μέντες. Τον Πορτογάλο σούπερ ατζέντη, ο οποίος από πέρυσι το καλοκαίρι έχει αναπτύξει στενότατη (μεταγραφικά) σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βοηθώντας καταλυτικά στην υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Φόρεστ.

Θα θέλει λοιπόν ο Μέντες να βάλει «πλάτη» σε μια τέτοια μετακίνηση; Και έναντι ποιού αντιτίμου; Προτιμάει ο ποδοσφαιριστής του, ένας από τους παίκτες που ποντάρει και αυτός εν όψει του μέλλοντος, να αφήσει τα «σαλόνια» της Αγγλίας και την προοπτική της χρυσοφόρας Πρέμιερσιπ προκειμένου να έρθει στην… αφάνεια της Ελλάδας;

Ομολογουμένως, όλα αυτά ακούγονται πολύ δύσκολα για να υλοποιηθούν. Το κυριότερο όμως που πρέπει να κρατήσουμε σε αυτήν την περίπτωση είναι πως δεν νοείται, δεν μπορεί να υπάρξει το παραμικρό με τον Ζοάο Καρβάλιο με τον Φορτούνη να παραμένει στον Ολυμπιακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει πρόταση-«βόμβα» 17 εκατ. ευρώ ο Μαρινάκης - Θα φύγει από το λιμάνι ο παικταράς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags