Facebook Pixel Ολυμπιακός – Μάρκους Μπεργκ: Χαμός στον Ολυμπιακό για... κλεισμένο επιθετικό - Έχουν σίγουρο τον "killer", δεν είναι ο Μπεργκ!
| 2019-06-03 20:07:00

Χαμός στον Ολυμπιακό για... κλεισμένο επιθετικό - Έχουν σίγουρο τον "killer", δεν είναι ο Μπεργκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στον Ολυμπιακό για... κλεισμένο επιθετικό - Έχουν σίγουρο τον "killer", δεν είναι ο Μπεργκ!

Επιστροφή-βόμβα. "Τελειωμένος" του προπονητή; Δεν υπάρχει...

Ολυμπιακός – Μάρκους Μπεργκ: Σε μια μεταγραφική περίοδο, τα πάντα τα περιμένεις. Τα πάντα κυκλοφορούν, τα πάντα δημοσιοποιούνται, τα πάντα διαρρέονται. Ακόμη και από τις εγκυρότερες των εφημερίδων, όπως διαχρονικά θεωρείται πως είναι η γαλλική ΕΚΙΠ, ακόμη και για σενάρια που δεν έχουν την παραμικρή βάση.

Την ώρα λοιπόν που πληθαίνουν οι πληροφορίες πως Ολυμπιακός και Μπεργκ ολοένα και γεφυρώνουν την απόσταση που τους χωρίζει, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε όρους χρονικής διάρκειας συνεργασίας, από Γαλλία και Τουρκία εξακολουθούν να συντηρούν το σενάριο που θέλει τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει στον Πειραιά. 

Πολύ απλά και κατανοητά, να ξεκαθαρίσουμε πως τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Δεν γίνεται, δεν μπορεί να γίνει. Και για οικονομικούς λόγους και για αγωνιστικούς. Από εκεί και πέρα, η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει από τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στην Τουρκία και θέλει τον τεχνικό της «τσιμ-μπομ», Φατίχ Τερίμ, να έχει αποφασίσει να τερματίσει τον δανεισμό του Ελληνα φορ, με αποτέλεσμα αυτός να πρέπει να επιστρέψει στη Μασσαλία. 

Και πάλι, και εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία βάση. Αφενός η πλευρά Μήτρογλου δεν είναι καν ενημερωμένη για σχετική πρόθεση εκ μέρους των πρωταθλητών Τουρκίας, αφετέρου, ο δανεισμός του Μήτρογλου είναι συμφωνημένος για έναν χρόνο ακόμη και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο (πόσο μάλλον συμφέρον) για τη Γαλατά να επιδιώξει τον τερματισμό του.

Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που και ο ίδιος ο «Μητρογκόλ» δεν έχει την παραμικρή διάθεση να βάλει πλάτη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και εφόσον φυσικά υφίσταται τέτοια πρόθεση εκ μέρους των ιθυνόντων της Γαλατά, που – επαναλαμβάνουμε – προς στιγμήν δεν υφίσταται…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Μπεργκ τις τελευταίες ώρες - Έκλεισε στον Ολυμπιακό; Ποστ-φωτιά από τη Ζοζεφίν (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags