Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Έριξε "πόρτα" στον Ολυμπιακό - Τα... βροντάει και φεύγει - Διάδοχος από ΠΑΟΚ - Υπογράφει ο...
| 2019-06-04 21:30:00

Έριξε "πόρτα" στον Ολυμπιακό - Τα... βροντάει και φεύγει - Διάδοχος από ΠΑΟΚ - Υπογράφει ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Έριξε "πόρτα" στον Ολυμπιακό - Τα... βροντάει και φεύγει - Διάδοχος από ΠΑΟΚ - Υπογράφει ο...

Απρόσμενο "όχι". Δεν ήθελε πάγκο. Έτοιμο το νέο πλάνο!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές και ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στο λιμάνι, με τα ανοιχτά μέτωπα να αρχίζουν να κλείνουν σιγά-σιγά.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πρώτη ενέργεια της ομάδας ήταν να διασφαλίσει την παραμονή του Ζοσέ Σα στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος πορτιέρε αποδείχθηκε λίρα 100 φέτος για τους Ερυθρόλευκους και αποτελούσε επιθυμία όλων να συνεχίσει στην ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκε στην Πόρτο και παρότι υπήρχαν σενάρια που έκαναν λόγο για την επιστροφή στην γενέτειρά του, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να τον αποκτήσουν τελικά πληρώνοντας 2,5 εκατ. ευρώ στους "δράκους".

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες επιθυμούσαν την παραμονή του Γιούρι Λοντίγκιν στην ομάδα, ώστε να πλαισιώνει τον Ζοσέ Σα. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ικανοποιούσε τον τερματοφύλακα, ο οποίος αναζητούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τον επόμενα σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη ενημερώσει πως σκέφτεται να επιστρέψει στη Ρωσία, αφού έχει πολλές και καλές προτάσεις, ενώ κοιτάζει και το ενδεχόμενο της Αγγλίας μέσω των μάνατζέρ του.

Η εξέλιξη αυτή ίσως ήταν αρκετή για να ταρακουνήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε να βγουν στην αγορά και να ψαχτούν για τον τερματοφύλακα που θα συμπληρώσει τον Ζοσέ Σα.

Έτσι όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες το όνομα του Μάριου Σιαμπάνη, πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το όνομα του 20χρονου διεθνούς τερματοφύλακα συνδέθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον Παναθηναϊκό, όμως οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως είναι εκείνοι που βρίσκονται πιο κοντά σε συμφωνία και σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Τρίτης, οι δύο πλευρές έδωσαν ήδη τα χέρια για 4ετές συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό υπάρχει πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιο του Λευτέρη Χουτετσιώτη για ακόμη ένα χρόνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για μεταγραφή-βόμβα από τον Ολυμπιακό - Φέρνει παικταρά από το Νησί - Ποιον θα... φάει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags