Facebook Pixel Τι ισχύει για Ιντέγε στον Άρη
| 2019-06-05 20:30:00

Ποιος Μπεργκ; Αυτός θα τα... γκρεμίσει όλα - Έγινε συνάντηση - Πάνω από 35 "μύρια" - Αδιανόητο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Μπεργκ; Αυτός θα τα... γκρεμίσει όλα - Έγινε συνάντηση - Πάνω από 35 "μύρια" - Αδιανόητο!

Φορ με καριέρα. Είναι αλήθεια. Ποιος τον "χτύπησε"; Ξεφεύγουν...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε καταμεσήμερο στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία (ουσιαστικά ήταν διαρροή…) που θέλει τον Αρη να παλεύει για τον Μπράουν Ιντέγε! Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πληροφορία να συναντήθηκε τόσο με τον ισχυρό άνδρα του Αρη, Θόδωρο Καρυπίδη όσο και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, στο πρόσφατο ταξίδι των δύο υπευθύνων των «κιτρίνων» στο Λονδίνο.

Ψηλή η… στόχευση των ανθρώπων του Αρη και παράλληλα ενδεικτική των προθέσεων του συλλόγου για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο Ιντέγε, μπορεί να είναι ανενεργός για έναν χρόνο (τελευταίο του παιχνίδι τον Μάιο του 2018 με τη φανέλα της Μάλαγα όπου και είχε παραχωρηθεί δανεικός), διατηρεί όμως καλό όνομα στη διεθνή αγορά και παρότι δεν είναι ικανό πλέον να τον επαναφέρει σε top επίπεδο, σίγουρα μπορεί να βρει ένα συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από αυτά που (μπορεί να του) προσφέρει ο Αρης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η προσπάθεια των «κίτρινων» έγινε, η επαφή πραγματοποιήθηκε, οι προθέσεις του club μεταφέρθηκαν στην πλευρά του 32χρονου φουνταριστού, ο οποίος πάντως από την στιγμή που πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη ομάδα της καριέρας του δεν έχει την παραμικρή πίεση να δεχτεί την πρόταση του Αρη. Την άκουσε φυσικά, θα την αξιολογήσει, αλλά κακά τα ψέματα, οι πιθανότητες να την αποδεχτεί δεν είναι πολλές.

Σε κάθε περίπτωση όμως, μόνο και μόνο το γεγονός πως ο Αρης μπήκε στη διαδικασία να χτυπήσει την πόρτα ενός επιθετικού, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του μεταγραφές συνολικής αξίας που ξεπερνάνε τα 35 εκατ. ευρώ και θεωρείται – ακόμη και τώρα… - απλησίαστος για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, δείχνει τη διάθεση που υπάρχει εκ μέρους των Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου για υπερβάσεις αναφορικά με την στελέχωση και την ενίσχυση του ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άναψε «φωτιές» με τις δηλώσεις του ο Μπεργκ - Πήρε θέση για Ολυμπιακό - Η ατάκα για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags