Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό η Ένωση έκανε "δώρο" τον Ροντρίγκο στον Δικέφαλο - Τρελό ρίσκο με Παουλίνιο!
| 2019-06-06 20:02:00

Αδιανόητο: Γι’ αυτό η ΑΕΚ έκανε "δώρο" τον Ροντρίγκο στον ΠΑΟΚ - Τρελό ρίσκο με Παουλίνιο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο: Γι’ αυτό η ΑΕΚ έκανε "δώρο" τον Ροντρίγκο στον ΠΑΟΚ - Τρελό ρίσκο με Παουλίνιο!

Γιατί έκαναν πίσω οι Κιτρινόμαυροι; Πώς "καθάρισε" ο Μπράνκο;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ημέρα αφίξεων δεξιών μπακ από το πορτογαλικό πρωτάθλημα η σημερινή. Οι πρωταθλητές φέρνουν τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος αγωνίστηκε στην Αβες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, οι Κιτρινόμαυροι τον Παουλίνιο, ο οποίος έπαιξε στην Τσάβες.

Οι δύο Δικέφαλοι… μπλέχτηκαν στις αναζητήσεις τους. Ο Ροντρίγκο ήταν ένας από τους παίκτες που είχε θέσει επί τάπητος ο Μιγκέλ Καρντόσο στις πρώτες συζητήσεις του με τους ανθρώπους της Ένωσης, οι Κιτρινόμαυροι έκαναν την προσπάθεια τους για τον 27χρονο Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, ωστόσο καταλύτης για τη… ματαίωσή της ήταν το γεγονός πως χρειάζονταν 800.000 ευρώ για να πληρωθούν στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του, την Γκρέμιο Ανάπολις.

Ποσό που σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ, της δεδομένης οικονομικής πολιτικής που ασκείται τα τελευταία χρόνια, δεν θα διέθετε για έναν μάλιστα ακραίο αμυντικό, ο οποίος έρχεται να πλαισιώσει τον Μιχάλη Μπάκακη για τις δύο θέσεις των δεξιών μπακ στο ρόστερ. Το πρόσθετο εμπόδιο μάλιστα της εκπροσώπησης του Ροντρίγκο από τον μάνατζερ του Φερνάντο Βαρέλα, "πονήρεψε" έγκαιρα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, υποψιαζόμενοι "μπάσιμο" του ΠΑΟΚ.

Όπερ και εγένετο. Ο Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που χειρίστηκε την εν λόγω υπόθεση και από τη στιγμή που συμφώνησε με την ομάδα στην οποία ανήκει ο 27χρονος μπακ, όλα πήραν τον δρόμο τους, με τον Δικέφαλο να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό που υπήρχε από διάφορες ομάδες της Πορτογαλίας για τον Ροντρίγκο.

Όσο για την Ένωση; Αυτομάτως ενεργοποιήθηκε η επιλογή του Παουλίνιο, ενός μπακ που δεν έφτασε σε επίπεδα απόδοσης ανάλογα του Ροντρίγκο, δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει το άλμα στην καριέρα του, ωστόσο το γεγονός πως ήταν ελεύθερος - και συνεπώς μια απολύτως εφικτή επιλογή- σε συνδυασμό με το ότι δεν προαλείφεται (για τώρα τουλάχιστον) για βασικός, τον έφεραν σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό των Κιτρινόμαυρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καρφιά» για τους μεγάλους: "Κλέβει την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, τον κλέβει ο Ολυμπιακός!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags