Facebook Pixel Τα δεδομένα για αμυντικό στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με Βερμάελεν, Σκρτελ, Πεδράο
| 2019-06-08 11:30:00

"Ρουκέτες" στον Πειραιά - Ξεφεύγει top όνομα - Αυτός τους... στήνει - Θέλει 4 "μύρια" του Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ρουκέτες" στον Πειραιά - Ξεφεύγει top όνομα - Αυτός τους... στήνει - Θέλει 4 "μύρια" του Μαρτίνς!

Απανωτά "άκυρα". Είναι τρελά τα λεφτά. Τι θα κάνουν τώρα;
 

Ετσι είναι οι μεταγραφές. Την μία στιγμή, το (ρεπορταζιακό) βάρος συγκεντρώνεται στην επίθεση, την άλλη, γυρίζουμε στην άμυνα. Ετσι και το τελευταίο διήμερο στον Ολυμπιακό. Από εκεί που ο Μάρκους Μπεργκ και οι έτεροι υποψήφιοι για τη θέση του βασικού φουνταριστού των «ερυθρόλευκων», μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον, η ανάδειξη του φλερτ με τον Τόμας Βερμάλεν έστρεψε την προσοχή στα μετοπίσθεν, εκεί που ο Ολυμπιακός – έτσι κι αλλιώς – αναμένεται να κάνει δύο προσθήκες.

Το νεότερο από τον Βέλγο διεθνή προέκυψε από την άρνηση της πρότασης που του κατέθεσε η Άντερλεχτ. Πρόταση τριετούς συνεργασίας, με συνολικές απολαβές τριών εκατ. ευρώ και άλλα τόσα με μορφή μπόνους, η οποία όμως παράλληλα του διασφάλιζε και την μετά το ποδόσφαιρο καριέρα, αφού ο Βενσάν Κομπανί, ο μέχρι πρότινος δηλαδή συμπαίκτης του στους «κόκκινους διαβόλους», του πρόσφερε παράλληλα και ρόλο βοηθού προπονητή – ποδοσφαιριστή.

Πρόταση όμως που ο Βερμάλεν απέρριψε, δείχνοντας ξεκάθαρα και την προτίμηση του να συνεχίσει να αναζητά τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας εκτός Βελγίου, αλλά είναι και παράλληλα ενδεικτική των οικονομικών του αξιώσεων, οι οποίες βάσει της συγκεκριμένης, μάλλον ξεφεύγουν για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα και στην προσέγγιση του Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος απέρριψε πρόταση ανανέωσης από τη Φενερμπαχτσέ, με συμβόλαιο 1+1 και ετήσιες απολαβές που θα προσέγγιζαν τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Σλοβάκος πάνω κάτω τόσα αξιώνει από οποιονδήποτε του χτυπάει την πόρτα, ενώ παράλληλα δεν δείχνει και να βιάζεται προκειμένου να κλείσει στην επόμενη ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, «παγωμένο» τελείως το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο, την ώρα που η φημολογία περί ταξιδιού στην Πορτογαλία κορυφαίων διοικητικών στελεχών των «ερυθρόλευκων» αναζωπύρωσε τη φημολογία περί νέου μπασίματος για τον Νο2 στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την καρδιά της οπισθοφυλακής του Ολυμπιακού, τον Πεδράο. Εδώ, το πρόβλημα έγκειται στις απαιτήσεις της Γκιμαράες, η οποία δεν πέφτει ευρώ από τα 4 εκατ.

Οσο για τον 19χρονο Σέρβο της Παρτιζάν, τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Αφενός δεν εντάσσεται στο ηλικιακό προφίλ που αναζητά ο Ολυμπιακός, αφετέρου η διαφορά μεταξύ των απαιτήσεων του σέρβικου συλλόγου και της (φημολογούμενης) προσφοράς των «ερυθρόλευκων» είναι χαώδης, της τάξης δηλαδή του 1,5 εκατ. ευρώ. Οπότε..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags