Facebook Pixel Συνέντευξη Οικονομόπουλου για Σαράνοφ, Μπεργκ, Διούδη στο Sportdog!
| 2019-06-08 12:40:00

"Νο2 ο Σαράνοφ - Σιαμπάνης, τι να πω; - Μπεργκ στον ΠΑΟ μόνο αν..." - "Καρφί" για Διούδη!

του Γιώργου Κτενά
"Νο2 ο Σαράνοφ - Σιαμπάνης, τι να πω; - Μπεργκ στον ΠΑΟ μόνο αν..." - "Καρφί" για Διούδη!

Xωρίς... φόβο και πάθος ο Τάκης Οικονομόπουλος στο sportdog.

Μια χαρά λύση για Νο2 στον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τον Μπόγιαν Σαράνοφ ο Τάκης Οικονομόπουλος, σε δηλώσεις του στο sportdog.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και επί σειρά δεκαετιών προπονητής τερματοφυλάκων, σχολίασε ακόμα ότι ο Σωκράτης Διούδης είναι καλή λύση σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και όταν ορθοποδήσει η ομάδα.

Ενώ, τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής τού Μάρκους Μπεργκ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά και αν θα τον ήθελε ξανά στον Παναθηναϊκό

"Μια χαρά για Νο2 στον Ολυμπιακό Σαράνοφ"

"Ο Σαράνοφ έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, εναντίον του Ολυμπιακού. Από εκεί τον ξεχώρισαν όλοι. Δεν ξέρω αν μπορεί να αποδώσει σε μια μεγάλη ομάδα. Με βάση το σκεπτικό, βέβαια, ότι ο Σα είναι το Νο1 στον Ολυμπιακό, ο Σαράνοφ θα έρθει ως Νο2. Ε, για αυτή τη θέση, του Νο2 δηλαδή στον Ολυμπιακό, είναι μια χαρά", ήταν το αρχικό σχόλιο του Τ. Οικονομόπουλου στο sportdog.gr για τον 31χρονο τερματοφύλακα. 



Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει και τον Σιαμπάνη - Πιστεύετε ότι θα ήταν προτιμότερο να ήταν Νο2 ο Σιαμπάνης αντί του Σαράνοφ, ως μικρότερος ηλικιακά; Δηλαδή λύση που θα μπορούσε να αποδώσει και μακροπρόθεσμα;

"Αρχικά για τον Σιαμπάνη δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω άποψη, γιατί δεν τον έχουμε δει σε ένα σύνολο αγώνων προκειμένου να σχηματίσουμε εικόνα. Τώρα όσον αφορά το γεγονός ότι είναι μικρότερος, έχω να πω ότι όσο πιο μεγάλος είναι ο τερματοφύλακας, τόσο καλύτερα παίζει. Μέχρι τα 40 μπορεί ένας τερματοφύλακας να αποδίδει υπέροχα".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με το δίδυμο Διούδη-Κότσαρη και δεν θα αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα. Πώς το σχολιάζετε; 

"Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει πολλά καλά παιχνίδια, να σταθεροποιήσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή του ο Διούδης. Τον έχω δει πολύ καλό σε κάποια παιχνίδι και σε κάποια άλλα όχι πολύ καλό. Θέλω να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε όλα τα ματς, να έχει κάθε σεζόν 27-28 παιχνίδια που να είναι πολύ καλός Για τον Κότσαρη δεν έχω πω κάτι, είναι όπως ο Σιαμπάνης. Αν δεν τον δω μαζικά σε αγώνες, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη".



"Να βελτιώσει τις εξόδους ο Διούδης - Μπεργκ στον ΠΑΟ μόνο αν..."

Πού θεωρείτε ότι χρειάζεται να βελτιωθεί ο Διούδης για να γίνει ακόμα καλύτερος;

"Πρέπει να βελτιώσει τις εξόδους του και τις τοποθετήσεις του. Ο Διούδης με τον Κότσαρη είναι καλό δίδυμο αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Αλλά αν ο Παναθηναϊκός ορθοποδήσει στο μέλλον και έχει τη δυνατότητα, χρειάζεται να αποκτήσει κάτι άλλο στη θέση του τερματοφύλακα. Κατά την άποψή μου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να επενδύσει σε τερματοφύλακες και αμυντικούς. Και επιθετικά χρειάζεται κάποιον, που να μπορεί να βάλει πολλά γκολ. Ο κορμός που πρέπει να φτιάξει είναι: Καλός τερματοφύλακας, δύο καλοί σέντερ μπακ, ένας πολύ καλός χαφ και ένας φορ που να σκοράρει".

Από τη στιγμή που κάνετε αναφορά σε επιθετικό που να σκοράρει, δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω για τον Μπεργκ και την πιθανότητα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

"Ο Μπεργκ είναι επιθετικός που σκοράρει εύκολα. Έναν τέτοιου τύπου επιθετικό εννοώ ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν θα πάει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύει να λείπει από την Ευρώπη για κάποια χρόνια και δεν ξέρω πώς είναι η κατάστασή του. Αν ήταν όπως πριν φύγει από τον Παναθηναϊκό για τα Εμιράτα, ναι θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό. Σε διαφορετική περίπτωση... ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη είδηση: Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags