Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης - Εθνική Ελλάδας: Φουντώνουν οι φήμες για Άγγελο - Αυτοί τον "τρώνε" - Οι πιθανοί διάδοχοι!
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-12 00:16:00

Φουντώνουν οι φήμες για Άγγελο - Σώζεται μόνο με... θαύμα - Αυτοί τον "τρώνε" - Οι πιθανοί διάδοχοι!

του Νίκου Στεργίου
Φουντώνουν οι φήμες για Άγγελο - Σώζεται μόνο με... θαύμα - Αυτοί τον "τρώνε" - Οι πιθανοί διάδοχοι!

Το... τερμάτισε. Τι έγινε στα αποδυτήρια. "Καυτό" παρασκήνιο!

Άγγελος Αναστασιάδης - Εθνική Ελλάδας: Καταστροφική ήταν η ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ (2-3), η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας μετά την «σφαλιάρα» από την Ιταλία και πλέον η πρόκριση έχει απομακρυνθεί αν και βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική.

Η νέα κάκιστη εμφάνιση κόντρα στους Αρμένιους και η βαριά ήττα με τριάρα από μία ομάδα κατώτερη, φούντωσε τα σενάρια για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ, η παραμονή του πλέον μόνο σίγουρη δεν είναι.

Πριν από το ματς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν θα φύγει ο προπονητής ασχέτως του αποτελέσματος κόντρα στην Αρμενία, ωστόσο η τριάρα ήταν ένα… σοκ.

Κανείς δεν περίμενε την ήττα, πόσω μάλλον με τόσο βαρύ σκορ, εξέλιξη που φέρνει πλέον τον Αναστασιάδη στην πόρτα της εξόδου, παρότι στην ΕΠΟ θέλουν να χαμηλώσουν το θέμα και να στηρίξουν τον κόουτς.

Άλλωστε, δεν είναι μόνο οι λιγοστές ελπίδες που έχει πλέον η Εθνική για πρόκριση στα τελικά του Euro μόλις από την τέταρτη αγωνιστική, είναι και το γενικότερο κλίμα εντός και εκτός ομάδας. Ήδη υπάρχουν πάρα πολλές μουρμούρες στο εσωτερικό και μάλιστα το κλίμα στα αποδυτήρια… μυρίζει μπαρούτι.

Κάποιοι παίκτες έχουν παράπονα από τον Άγγελο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες σύμφωνα με ρεπορτάζ υπήρξαν και ορισμένα άλλα «θέματα» που έμειναν εντός της ομάδας, ενώ πιθανότατα η νέα ήττα από την Αρμενία αναμένεται να προκαλέσει μεγαλύτερες αντιδράσεις.  

Έτσι λοιπόν, το ρεπορτάζ τρέχει στην επόμενη μέρα και σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του sportdog, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα και σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση. Είτε λύσεις που προκύπτουν εντός των συνόρων όπως είναι οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Τραΐνος Δέλλας ή εκτός που παίζει πολύ δυνατά το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να κερδίσουμε έτσι ρε Άγγελε; Το στατιστικό που δείχνει γιατί... βουλιάζει η Εθνική!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags