Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Άγγελος Αναστασιάδης: «Πόλεμος» Αναστασιάδη – Παπασταθόπουλο - «Αν δεν μπορεί να φύγει» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-12 00:51:00

Χαμός στην Εθνική: «Πόλεμος» Αναστασιάδη – Παπασταθόπουλου - «Αν δεν μπορεί να φύγει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στην Εθνική: «Πόλεμος» Αναστασιάδη – Παπασταθόπουλου - «Αν δεν μπορεί να φύγει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανο μπάχαλο μετά τη… σφαλιάρα από την Αρμενία!

Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Άγγελος Αναστασιάδης: Ένα απίστευτο μπάχαλο δημιουργήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και μάλιστα… on camera μετά την ήττα από την Αρμενία!

Ο Έλληνας αμυντικός σε δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, τόνισε επανειλημμένως πως πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, σημείωσε πως όποιος δημιουργεί πρόβλημα πρέπει να φύγει και συμπλήρωσε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν αξίζει να προκριθεί στα τελικά.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος απάντησε σε… Live χρόνο από τη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως εάν ο «Πάπα» δεν πιστεύει στην πρόκριση, θα πρέπει να αποχωρήσει!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε μεταξύ αλλών: «Η ποδοσφαιρική ευθύνη είναι δική μου, γιατί κάποια από τα παιδιά είναι πιο νέα. Αν θέλει κάποιος να ασκήσει κριτική, ας κρίνει εμένα. Πρώτος θα πρέπει να κριθώ εγώ! Πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις. Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γενικά να υπάρχουν εξελίξεις. Αν για παράδειγμα ο Παπασταθόπουλος είναι το πρόβλημα, να μείνει εκτός Εθνικής.

Αυτή δεν είναι εικόνα, φταίμε όλοι. Πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις. Όσον αφορά το θέμα των παικτών, αν κρίνουν ότι πρέπει να βρίσκομαι εκτός Εθνικής, εγώ θα αναλάβω τις ευθύνες μου και θα πάω σπίτι μου. Πρώτος θα πρέπει να κριθώ εγώ! Πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις,

Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γενικά να υπάρχουν εξελίξεις. Αν για παράδειγμα ο Παπασταθόπουλος είναι το πρόβλημα, να μείνει εκτός Εθνικής.

Δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε στα τελικά. Δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Ίσως να πρέπει να αλλάξει και το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αν κρίνουν πως ο Σωκράτης πρέπει να φύγει, θα φύγει. Αν ο Σωκράτης είναι το πρόβλημα, πρέπει να απομακρυνθεί. Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η Ευθύνη είναι αυτών που έχουν την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους και πρέπει να πάρουν αποφασίσεις. Αν κρίνουν πως πρέπει να πάμε σπίτι μας, θα πάμε! Εάν υπάρχει υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, είμαι εγώ. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας».

Για τις επιλογές στην ενδεκάδα: «Δε θα σας μιλήσω για τον προπονητή, αυτά είναι θέματα, για τα οποία δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή και δεν αρμόζει στη θέση μου. Εγώ μπαίνω στην πλευρά των παικτών. Έγιναν τραγικά λάθη, που είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Αν δούμε τα γκολ, είναι γκολ για παιδική χαρά. Όλο αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη που πρέπει να αναλάβουμε οι μεγαλύτεροι με πρώτο εμένα. Την αναλαμβάνω και είναι το μόνο που μπορώ να πω».

«Δεν μπορεί ο Παπασταθόπουλος να είναι εδώ»

Μετά από λίγα λεπτά ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και άφησε αιχμές.

«Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε. Εγω το είπα βλέποντας αυτήν την ομάδα και τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος πιστεύτι ότι δεν μπορεί να πάμε, δεν μπορεί να είναι εδώ. Εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε!

Δεν έμαθα να τα παρατάω. Να το ξέρετε. Εμένα δεν μου είπε κάτι ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Όταν λέει, “εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω”, αυτομάτως βγάζει τον εαυτο του απέξω. Είναι αρχηγός.

Να ρωτήσουμε τα άλλα τα παιδιά. Ρωτήστε τον Φορτούνη, τον Σιόβα, τον Σάμαρη, για τους μεγάλους μιλάω, να πει ένας από αυτούς, ότι δεν πιστεύει, ότι μπορύμε να πάμε. Αυτή είναι η απάντηση που δίνω εγώ», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος όπως φαίνεται δεν πληροφορήθηκε επακριβώς για τα λεγόμενα του αμυντικου της Άρσεναλ, ο οποίος δεν είπε “δεν μπορούμε να πάμε” αλλά “δεν αξίζουμε να πάμε” στο Euro».

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags