Facebook Pixel «Ψάχνεται» για Σέλτικ ο Ομάρ!
| 2019-06-15 12:00:00

Έσκασε "οβίδα" στον Πειραιά - Βασικός ξένος ζήτησε να φύγει - Έτοιμη πρόταση - Εκεί θα πάει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έσκασε "οβίδα" στον Πειραιά - Βασικός ξένος ζήτησε να φύγει - Έτοιμη πρόταση - Εκεί θα πάει!

Φοβερή εξέλιξη στο λιμάνι. "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς. Ψάχνουν διάδοχο. 

Ακόμη μια δικαίωση του ρεπορτάζ του sportdog. Εδώ και μήνες έχουμε αποκαλύψει πως ο Ομάρ βρίσκεται σταθερά στη μεταγραφική λίστα της Σέλτικ, η οποία κατόπιν υπόδειξης του πρώην προπονητή της, Μπρένταν Ρότζερς, είχε κινηθεί για την απόκτηση του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός αποχώρησε μεσούσης της περασμένης σεζόν από την Γλασκώβη και είναι πλέον προπονητής στη Λέστερ (και εκεί, υπό προϋποθέσεις, όχι και τόσο εφικτές πάντως, μπορεί να «παίξει» ο Νορβηγός), ωστόσο το «τριφύλλι» δεν ξεχνάει τον διεθνή Νορβηγό δεξιό μπακ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στη Βρετανία λοιπόν, οι «καθολικοί» εξακολουθούν να έχουν τον αρχηγό της εθνικής Νορβηγίας σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές τους προτεραιότητες και εμφανίζονται έτοιμοι να κινηθούν εκ νέου για την αγορά του από τον Ολυμπιακό, όντας μάλιστα έτοιμοι να ικανοποιήσουν και τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Σε συνδυασμό με τα προ ημερών δημοσιεύματα στην πατρίδα του Ομάρ, τη Νορβηγία, με τα οποία γίνονταν λόγος πως πλέον ο 28χρονος ακραίος αμυντικός είναι ξανά «ζεστός» για μια νέα προσπάθεια εκτός ελληνικών συνόρων και σε κορυφαίο επίπεδο, είναι προφανές πως ολοένα και φουντώνει η «φωτιά» που θέλει τον Ομάρ να ψάχνεται (και να ψάχνεται αρκετά) για μεταγραφή, έχοντας μάλιστα ενημερώσει και τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού (μέσω του μάνατζερ του) πως έρχεται πρόταση. Και, κατά πως φαίνεται, η Σέλτικ είναι μια πολύ δυνατή μνηστήρας για τον διεθνή Νορβηγό μπακ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό «λαβράκι» αλά Καμαρά βρήκε για τον Ολυμπιακό ο Μοντεστό - Σε αυτή τη θέση παίζει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags