Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νέα ανατροπή με Ματέο Γκαρσία - "Υπογράφει στην Ελλάδα"
| 2019-06-15 17:49:00

Νέα ανατροπή με Γκαρσία - Αποκάλυψη-βόμβα - "Υπογράφει στην Ελλάδα" - Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέα ανατροπή με Γκαρσία - Αποκάλυψη-βόμβα - "Υπογράφει στην Ελλάδα" - Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;

Δήλωση-φωτιά στο sportdog. Όλα τούμπα. Θα γίνει χαμός!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πόλος έλξης έγινε ο Ματέο Γκαρσία για τους μεγάλους της Super League με τη φετινή του παρουσία στον Άρη. Ο 22χρονος Αργεντινός βρήκε 11 φορές τα δίχτυα σε 32 ματς τη σεζόν 2018-2019, πριν ολοκληρωθεί η χρονιά όμως είχε ήδη μαγνητίσει τα βλέμματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η ΑΕΚ είχε ψάξει την περίπτωσή του.

Τον Απρίλιο, είχε διαρρεύσει ότι την ώρα που ο Άρης έκανε επαφές για τον παίκτη με το κλίμα να είναι θετικό, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ανακοίνωσε με δηλώσεις του πως ο 22χρονος πωλήθηκε έναντι 3 εκατ. ευρώ, χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει -για λόγους εμπιστευτικότητας- το όνομα της αγοράστριας ομάδας.

Και φτάσαμε στο σήμερα που το όνομα του Αργεντίνου επανήλθε στο προσκήνιο, με την εφημερίδα "La Provincia", να γράφει για την πρόταση του ΠΑΟΚ προς τη Λας Πάλμας. Το δημοσίευμα υποστήριζε ότι στην ομάδα των Κανάριων Νήσων "επιμένουν ότι ο επιθετικός από την Κόρδοβα έχει πωληθεί".

Ο Γιώργος Σαββίδης όμως, ο οποίος είναι γνωστός για την... τρολ διάθεση με την οποία εμπλουτίζει τις αναρτήσεις του στο Instagram, διέψευσε την ύπαρξη ενδιαφέροντος από πλευράς Θεσσαλονικέων με απάντηση σε ανάρτηση σελίδας φίλων του Δικεφάλου.

Μιλώντας στο sportdog πριν μερικούς μήνες ο Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος είναι ειδικός στο ρεπορτάζ της Λας Πάλμας είχε επιβεβαιώσει την πώληση του ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας αμφιβολίες για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό για τις ρεπορταζιακές αναρτήσεις του στο twitter γύρω από την υπόθεση Αραούχο, μίλησε στο sportdog για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ματέο Γκαρσία και εκτός του ΠΑΟΚ έβαλε στο παιχνίδι της απόκτησής του έναν ακόμα μνηστήρα, το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει ξανά την υπόθεση.

"Ο Γκαρσία διαπραγματεύεται την πώλησή του σε ελληνική ομάδα. Δεν θα μείνει στον Άρη, η επόμενη ομάδα του θα είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός", δήλωσε στο sportdog ο Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε ότι ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ "βρίσκεται πιο κοντά στον ΠΑΟΚ".

Όπως καταλαβαίνετε, η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία έχει πάρει εδώ και καιρό διαστάσεις σίριαλ με πολλά επεισόδια. Είναι λογικό δεδομένου του θορύβου που έχει προκαλέσει ο παίκτης με τη φετινή του παρουσία στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή απάντηση από Ολυμπιακό, κάνει τη διαφορά - Κίνηση που θα συζητηθεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags