Facebook Pixel Κώστας Καραπάς - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το «ευχαριστώ» Καραπαπά σε Μαρινάκη, η αντεπίθεση του Ολυμπιακού και οι... απέναντι!
| 2019-06-20 22:54:00

Το «ευχαριστώ» Καραπαπά σε Μαρινάκη, η αντεπίθεση του Ολυμπιακού και οι... απέναντι!

Sportdog Team
Το «ευχαριστώ» Καραπαπά σε Μαρινάκη, η αντεπίθεση του Ολυμπιακού και οι... απέναντι!

Το μήνυμά του μετά τις αλλαγές στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Κώστας Καραπάς - Βαγγέλης Μαρινάκης: Τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του ευχαρίστησε ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media και δήλωσε πεπεισμένος για την επιτυχία που θα έχει ο Νίκος Γαβαλάς στα καθήκοντα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς...

«Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές και συγγνώμη που δεν απαντώ προσωπικά αλλά είναι χιλιάδες. Ευχαριστώ τον ηγέτη του Συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όπως και εγώ θα σταθείτε όλοι δίπλα του με τις ασπίδες ψηλά!

Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Αντιπροέδρου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, είναι μια οικογένεια.



Και η μεγαλύτερή μου χαρά είναι να είμαστε αγαπημένοι και δυνατοί. Έτσι, είμαστε και ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

Ξέρετε ότι θα συνεχίσω να δίνω το 110% της δυναμής μου για την ιερή Ερυθρόλευκη και ριγωτή. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρος πως θα την έχει, στο Νίκο Γαβαλά, που συνεχίζει την ιστορική πορεία του μέγιστου Νικήτα που είχα τη χαρά να με τιμά επίσης με τη φιλία του!

Ευχαριστώ από καρδιάς και τους «απέναντι». Η κακία τους είναι για μένα παράσημο. Κι εδώ θα είμαστε για να συνεχίσουν να καλοπερνούν...

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον προπονητή και στους παίκτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags