Facebook Pixel ΑΕΚ: Έρχεται και εξτρέμ - Έπαιζε στην Πριμέρα - Ρίσκο με φορ - "Ξύλο" Αλμπάνη-Ντέλετιτς
| 2019-06-21 10:19:00

Έρχεται και εξτρέμ στην ΑΕΚ - Έπαιζε στην Πριμέρα - Ρίσκο με φορ - "Ξύλο" Αλμπάνη-Ντέλετιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έρχεται και εξτρέμ στην ΑΕΚ - Έπαιζε στην Πριμέρα - Ρίσκο με φορ - "Ξύλο" Αλμπάνη-Ντέλετιτς

Ποιον "φέρνει" ο Λιβάγια και πού θα γίνει η έκπληξη; Όλα εδώ!

Μετά το ναυάγιο της προσπάθειας της ΑΕΚ να πάρει από την Μπράγκα τον Φάμπιο Μαρτίνς, εντείνονται νέες εκ μέρους της Ένωσης για τον επόμενο στη λίστα με τους εξτρέμ.

Από χθες το βράδυ η φημολογία περί προχωρημένων επαφών με ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζονταν στην Πριμέρα έχουν ενταθεί, τόσο που σύμφωνα με αυτές τις φήμες -οι οποίες και δεν έχουν διαψευστεί- να θέλουν τον (νέο) "εκλεκτό" του συλλόγου και του Μιγκέλ Καρντόσο ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία. 

Πληροφορίες αναφορικά με την ταυτότητα του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν έχουν (ακόμη) διαρρεύσει, ωστόσο είναι σαφές πως ο "κιτρινόμαυρος" σχεδιασμός που προέβλεπε την ολοκλήρωση του 80%-85% των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας πριν την αναχώρησή της για την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, υλοποιείται.

Οι Μίλος Ντέλετιτς και Γιώργος Αθανασιάδης, αυτοί που έσυραν το... χορό, Παουλίνιο, Φρανσίσκο Ζεράλδες, Νταβίντ Σιμάο, και Όγκνιεν Βράνιες αυτοί που ακολούθησαν. Έπεται ο εξτρέμ τις επόμενες ώρες ή (το πολύ) μέρες και συνεπώς απομένει ξεκάθαρα ο βασικός φορ για τον οποίο ο προπονητής και οι επιτελείς του συλλόγου δεν φαίνεται να βιάζονται για να κάνουν την τελική τους επιλογή. 

Επιλογή που προφανώς θα προκύψει από όσα φανούν στη διάρκεια της προετοιμασίας, όπου τόσο ο Μάρκο Λιβάγια όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης (δύο διαφορετικού τύπου δηλαδή φουνταριστοί) θα δοκιμαστούν στην κορυφή της επίθεσης από τον Πορτογάλο προπονητή και ανάλογα με την προσαρμοστικότητά τους, το πιθανότερο είναι να κριθεί το στιλ του επιθετικού για τον οποίο θα κινηθεί η ΑΕΚ.

Πέραν των συγκεκριμένων οκτώ κινήσεων, δεν αποκλείεται να υπάρξουν -πάντα ανάλογα με το τι θα βγάλει η προετοιμασία- και κάποιες ακόμη. Υποψηφιότητες; Μια στην καρδιά της άμυνας (αν για παράδειγμα κάνει στον προπονητή για 5ος στόπερ ο Σβάρνας ή θεωρεί πως είναι καλύτερο να δοθεί δανεικός) και μια ακόμη στα άκρα της μεσαίας γραμμής, αναλόγως εδώ στο κατά πόσον "πείσουν" τον Πορτογάλο οι Χρήστος Αλμπάνης και Μίλος Ντέλετιτς, οι οποίοι και διεκδικούν μια θέση στο ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags