Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Συνεργασία" στις μεταγραφές - Ποιος κρύβεται πίσω από τις υποθέσεις Κάσερες και Σεμέδο
| 2019-06-21 20:49:00

Τρελό: "Συνεργασία" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ σε μεταγραφές - Αυτός τους... φτιάχνει - "Πακέτο" Σεμέδο-Κάσερες

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό: "Συνεργασία" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ σε μεταγραφές - Αυτός τους... φτιάχνει - "Πακέτο" Σεμέδο-Κάσερες

Φοβερά πράγματα στην αγορά. Διπλό deal. Δεν έχει ξαναγίνει!

Πώς γίνεται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να… συμπίπτουν στις μεταγραφές τους; Γίνεται αν απευθύνονται στον ίδιο άνθρωπο προκειμένου να μεσολαβήσει για τις υποθέσεις τους. Και ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Ο Παναγιώτης Γαλαριώτης, Ελληνας μάνατζερ, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ισπανία, «ικανοποιώντας» μεταξύ άλλων και τις ανάγκες των πρωταθλητών και των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά με το (διαφαινόμενο) deal για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο και εκπροσωπεί ο συνεργάτης του Γαλαριώτη, (Πορτογάλος) Ουλίσες Σάντος και εν συνεχεία για τον Σαντιάγκο Κάσερες, τον Αργεντινό μέσο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος και βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τον Γαλαριώτη να μεσολαβεί προκειμένου να γίνει το deal.

Δύσκολο επίσης, αφού ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε πέρυσι από το «κίτρινο υποβρύχιο», αγωνίστηκε αρκετά στην πρώτη του χρονιά στην Πριμέρα και παρότι βρίσκεται στην transfer list των Λεβαντίνων, αυτοί αξιώνουν ποσό που φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του,  ποσό προφανώς απαγορευτικό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Η παρουσία ωστόσο του… καταφερτζή Γαλαριώτη στο Λεβάντε, αλλά και η πρόθεση του ΠΑΟΚ να αναζητήσει εναλλακτικά deals είναι δείγμα χαρακτηριστικό της επιμονής των ανθρώπων του «δικεφάλου» για τον Κάσερες. Στο τέλος, αφού ο Έλληνας ατζέντης φαίνεται πως καταφέρνει ένα πολύ δύσκολο deal για τον Σεμέδο, τότε, για ποιον λόγο να μην επιστρέψει από την Ισπανία με το «δύο στα δύο», ικανοποιώντας έτσι και τον ΠΑΟΚ σε μια πρωτόγνωρη, ταυτόχρονη σύμπραξη στα ελληνικά μεταγραφικά δεδομένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Μαρινάκης τα σκάει για μεταγραφές - Ο ΠΑΟΚ... αδειάζει και ο Μελισσανίδης άλλα λέει, άλλα κάνει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags