Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Μπουζούκη στους Πράσινους
| 2019-06-22 10:02:00

"Φορτούνης" και στον ΠΑΟ - Υπογράφει μπαλαδόρος; Το... μαρτύρησε ο ίδιος - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

του Νίκου Στεργίου
"Φορτούνης" και στον ΠΑΟ - Υπογράφει μπαλαδόρος; Το... μαρτύρησε ο ίδιος - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Διέκοψε τις διακοπές του, άρχισε ατομικές. Σκάνε ανακοινώσεις;

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Καλώς ή κακώς, και πάντα αναλογικά, είναι ο… Φορτούνης του φετινού καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό. Χωρίς την παραμικρή φυσικά διάθεση σύγκρισης των δύο παικτών (τους χωρίζουν πολλά και προφανή ακόμη),  απλώς μόνο ως προς τη συγκυρία του ότι και οι δύο είναι οι βασικοί αγωνιστικοί πυλώνες των ομάδων τους και οι δυο έτυχε, αυτό το καλοκαίρι, να «πρέπει» να ανανεώσουν αφού το συμβόλαιο τους ολοκληρώνονταν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και εδώ τελειώνουν φυσικά οι συγκρίσεις. Ακόμη και στο οικονομικό επίπεδο, αφού ο Κώστας Φορτούνης θα εισπράξει υπερδεκαπλάσιες απολαβές από αυτές που στοχεύει να πάρει στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουζούκης. Ψέματα. Υπάρχει ένα ακόμη κοινό στοιχείο και αυτό καταγράφεται από τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον 21χονο μέσο του «τριφυλλιού» να έχει συμφωνήσει ουσιαστικά στη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε και πως μάλιστα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας – όπως και ο Φορτούνης – θα επικυρώσει αυτή τη συμφωνία με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Τα δημοσιεύματα επικαλούνται πηγές κοντά στον νεαρό άσο, ο οποίος φέρεται να έχει διακόψει τις διακοπές του προκειμένου να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, έχοντας μάλιστα εκμυστηρευτεί την εν λόγω, θετική, για τον Παναθηναϊκό, εξέλιξη σε συμπαίκτες του. Ο sportdοg προσπάθησε μέσω της πλευράς του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώσει την σχετική εξέλιξη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Είναι ξεκάθαρο πάντως πως εφόσον ο ορίζοντας των όποιων εξελίξεων έχει συγκεκριμενοποιηθεί, θα φανεί άμεσα αν όντως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ή θα μπούμε – όπως αρκετοί ισχυρίζονται ακόμη…- σε έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την προσδοκία ενός happy end, που έτσι κι αλλιώς φαίνεται πως αποτελεί κοινό στόχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-έκπληξη για την επίθεση σε Ολυμπιακό - Ξενερώνουν οι οπαδοί; Από τον Μπεργκ στον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags