Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Επίσημα στην Τουλούζ ο Έλληνας άσος
| 2019-06-22 18:14:00

"Έσκασε" τώρα - Ανακοίνωσε πώληση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Τρομερό deal για τον Δικέφαλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα - Ανακοίνωσε πώληση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Τρομερό deal για τον Δικέφαλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι επίσημο!

ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Παίκτης της Τουλούζ είναι ο Έλληνας άσος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η γαλλική ομάδα και ο Δικέφαλος.

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν την πώληση του διεθνούς παίκτη στον σύλλογο της Γαλλίας και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ του Δικεφάλου.

Ο Κουλούρης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τουλούζ, ενώ για την πώλησή του ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κράτησαν και ποσοστό μεταπώλησης για τον διεθνή φορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα γνήσιο τέκνο του PAOK Academy αναχωρεί για ξένες πολιτείες. Ο Ευθύμης Κουλούρης μετά από μία δεκαετία στον Δικέφαλο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την Τουλούζ.

Ο διεθνής φορ εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το 2009 και άφησε το στίγμα στις Ακαδημίες της ομάδας κατακτώντας το πρωτάθλημα στις ηλικίες Κ17 και Κ20, σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ σκοραρίσματος του Στέφανου Αθανασιάδη.

Το 2014 πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα και από νωρίς έδειξε τις ικανότητές του σκοράροντας δύο γκολ σε 45 λεπτά στο ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από την επόμενη σεζόν καθιερώθηκε ως μέλος της πρώτης ομάδας, έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Κύπρο και την Ανόρθωση, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο τη σεζόν 2017-18.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός εκ νέου, στον Ατρόμητο αυτή τη φορά κι εκεί ήρθε η εκτόξευση. Ο Κουλούρης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού προωταθλήματος σκοράροντας συνολικά 25 γκολ σε 35 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, καθιερώθηκε και στην Εθνική Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Ευθύμη για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Καλή επιτυχία Ευθύμη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags