Facebook Pixel ΑΕΚ - Κάρλος Μανέ: Χιμένεθ, Ουζουνίδης, Καρντόσο θέλουν τον... εξαφανισμένο
| 2019-06-24 13:06:00

Απίστευτα πράγματα - Χιμένεθ, Ουζουνίδης, Καρντόσο θέλουν τον... εξαφανισμένο - 10 ματς σε 2 χρόνια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα - Χιμένεθ, Ουζουνίδης, Καρντόσο θέλουν τον... εξαφανισμένο - 10 ματς σε 2 χρόνια!

Από τις 9/5 τα είχαμε γράψει. Θα τον "στείλει" ο Ζεράλδες;

Στις 9 του περασμένου Μαΐου, το sportdog σημείωνε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τότε τη μεταγραφική "επικαιρότητα" στην ΑΕΚ (η οποία καν δεν είχε αλλάξει προπονητή…) που έφερνε έναν διαχρονικό της στόχο, τον Κάρλος Μανέ, εκ νέου στο στόχαστρο της Ένωσης: Την τελευταία διετία έχει αντιμετωπίσει επαναλαμβανόμενα προβλήματα τραυματισμών:

"Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ουνιόν μόλις το τελευταίο δίμηνο αγωνίζεται. Οι Βερολινέζοι διεκδικούν άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, ακόμη και έτσι όμως είναι απίθανο να κάνουν χρήση της option αγοράς που έχουν, ύψους 5 εκατ. ευρώ. Στη Σπόρτινγκ ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, δεν πρόκειται να παραμείνει, οπότε η δική του περίπτωση σαφώς και μοιάζει πιο εφικτή για την ΑΕΚ. Το θέμα βέβαια που προκύπτει αφορά την αγωνιστική και ιατρική κατάσταση του 26χρονου άσου, που μόνο καλές δεν μοιάζουν τις τελευταίες δύο σεζόν".

Αυτά λέγαμε τότε. Σήμερα, ο Κάρλος Μανέ εμφανίζεται ως "εκλεκτός" του Καρντόσο. Για την ακρίβεια ως εκλεκτός ΚΑΙ του Καρντόσο, αφού ο Πορτογάλος είχε "παίξει" ως στόχος της ΑΕΚ τόσο επί πρώτης θητείας Χιμένεθ όσο επί Ουζουνίδη, αλλά και περασμένης θητείας Χιμένεθ. Δεν τον λες λοιπόν και "φρέσκο", ούτε καινοφανές να τον χρίζει... εκλεκτό του ένας, ο οποιοσδήποτε όπως φαίνεται, προπονητής της Ένωσης.

Η Ουνιόν ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα, χωρίς να υπολογίζει στην αρωγή του Πορτογάλου εξτρέμ, το τελευταίο παιχνίδι του οποίου με τους Βερολινέζους δόθηκε στις 30/4! Φυσικά, δεν έχουν καμία διάθεση αγοράς του παίκτη, έχοντας από τότε, στις αρχές Μαΐου, ενημερώσει σχετικά τη Σπόρτινγκ, η οποία εννοείται πως δεν τον έχει στα πλάνα της και προκειμένου να συνεχίσει έναν ατέρμονο κύκλο ανεπιτυχών δανεισμών, έχει θέσει ως προτεραιότητα της την πώλησή του.

Το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται του χρόνου, είναι πιθανό να διευκολύνει τις προθέσεις της Ένωσης, η οποία έχει βρει έναν υποτυπώδη έστω κώδικα επικοινωνίας με τη Σπόρτινγκ από την υπόθεση του δανεισμού του Ζεράλδες.

Το γεγονός ότι μόνο εύκολη δεν ήταν αυτή η διαπραγμάτευση -και τελικά δεν πέρασε τίποτα απ’ όσα ήθελε να περάσει η Ένωση, παρά μόνο τον απλό δανεισμό του- αν μη τι άλλο καθιστά επιφυλακτική την έκβαση της όποιας αναμένεται να γίνει για τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος -ξαναλέμε- την τελευταία διετία είναι… εξαφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, έχοντας συνολικά 10 ματς πρωταθλήματος στα πόδια του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" στην ΑΕΚ - Θέλει να φύγει μεγάλο όνομα - Toν... διώχνει ο Καρντόσο - "Ναι" σε 3 εκατομμύρια!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags