Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιμένει για τον Ρόμπερτς, δεν "ψήνεται" ο Φετφατζίδης
| 2019-06-25 10:56:00

Έτσι "απαντά" ο Νταμπίζας - Σκάει... τσουνάμι - Τον θέλει σαν τρελός - Παίρνει... άρρωστο Ολυμπιακό;

του Νίκου Στεργίου
Έτσι "απαντά" ο Νταμπίζας - Σκάει... τσουνάμι - Τον θέλει σαν τρελός - Παίρνει... άρρωστο Ολυμπιακό;

Σχέδιο-φωτιά στον ΠΑΟ, όλα για τη... σαΐτα. Τρώει "χυλόπιτα"!

Παναθηναϊκός: Την ώρα που από το "πράσινο" στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως σε μεταγραφικό επίπεδο δεν λειτουργούν από καμία πίεση και από κανένα τεχνητό (ή όχι) deadline για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου -υπενθυμίζοντας μάλιστα και τη συμπεριφορά του Νίκου Νταμπίζα στο πρώτο του καλοκαίρι, της πρώτης του θητείας στον σύλλογο, όταν δηλαδή έκανε σχεδόν το 80% των τότε μεταγραφών της ομάδας μέσα στον Ιούλιο- η ονοματολογία, τουλάχιστον σε στόχους που έχουν προσδιοριστεί ρεπορταζιακά, καλά κρατεί.

Γίνεται λόγος για νέα επαφή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού με τον Κάλουμ Ρόμπερτς, τον εξτρέμ που άνηκε στη Νιουκάστλ και πλέον, έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τις "καρακάξες" είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη ομάδα του.

Ο Νίκος Νταμπίζας καιρό τώρα τον έχει ξεχωρίσει και έχει προσπαθήσει να τον φέρει στην Αθήνα, αλλά όπως φαίνεται η προτεραιότητα του παίκτη είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητές του προκειμένου να παραμείνει στη Γηραιά Αλβιόνα, βρίσκοντας εκεί ομάδα.

Ωστόσο, είναι προφανές πως όσο δεν κλείνει κάπου τόσο ο παλαίμαχος αμυντικός θα διατηρεί την επαφή του, δείχνοντας την επιθυμία του να τον φέρει στην Ελλάδα κάνοντας -εννοείται- και υπομονή μέχρι να κάνει ο νεαρός εξτρέμ την τελική του επιλογή.

Στη λίστα για τα άκρα της επίθεσης φέρεται να κερδίζει πόντους και θέσεις και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Και αυτό παρότι ούτε ο Γιώργος Δώνης ούτε και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν τον "Φέτφα" (στην καλύτερη) ψηλά στην προσωπική τους αξιολόγηση, ενώ και από την άλλη πλευρά, το "τριφύλλι", μοιάζει να είναι και η τελευταία επιλογή του ίδιου του παίκτη, ο οποίος πέραν του ότι δεν έχει καμία πρόσθετη ενημέρωση εκ μέρους των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αναζητά -κατά προτίμηση εκτός Ελλάδας- την επόμενη ομάδα του, χωρίς να περιμένει (πόσο μάλλον να "καίγεται") να ενταχθεί στους "πράσινους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags