Facebook Pixel Φερνάντο Γιορέντε - Ολυμπιακός: "Τρομερή εμπειρία, δεν έχει το γκολ, παίζει πλάτη, είναι για Τσάμπιονς Λιγκ"
| 2019-06-26 20:37:00

"Κέιν" στον Ολυμπιακό: "Τρομερή εμπειρία, δεν έχει το γκολ, παίζει πλάτη, είναι για Τσάμπιονς Λιγκ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Κέιν" στον Ολυμπιακό: "Τρομερή εμπειρία, δεν έχει το γκολ, παίζει πλάτη, είναι για Τσάμπιονς Λιγκ"

"Ειδικός" στο sportdog για το όνομα-βόμβα που ακούστηκε στο Λιμάνι.

Φερνάντο Γιορέντε - Ολυμπιακός: Το όνομα του Φερνάντο Γιορέντε δεδομένα προκάλεσε αίσθηση στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού , λόγω της λάμψης που συνοδεύει τον Παγκόσμιο πρωταθλητή με την Ισπανία στο Μουντιάλ του 2010, ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής του ομάδας στην κατάκτηση του Euro 2012. Με τρομερές παραστάσεις από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία, ο 34χρονος έχει κατακτήσει το Europa League με τη Σεβίλλη το 2016, έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρωταθλητής Ιταλίας και μία Κυπελλούχος με τη Γιουβέντους, ενώ στο παλμαρέ του έχει και ιταλικό Σούπερ Καπ.

Ο πολύπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ και βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Ωστόσο όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο παίκτης ζήτησε χρόνο πρωτού ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία και συγκεκριμένα από Ίντερ και Μίλαν.

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν άποψη για την παρουσία του Γιορέντε στους Λονδρέζους τη σεζόν 2018-2019 είναι ο Νίκος Ρεσπέρης. Ο ειδικός για το αγγλικό πρωτάθλημα μίλησε στο Sportdog και όσα μας είπε για τον Ισπανό άσο ήταν πολύ ενδιαφέροντα.

«Στην Τότεναμ ερχόταν από τον πάγκο. Ήταν αναπληρωματικός του Κέιν και έπαιζε ελάχιστα στην αρχή. Όποτε χρειάστηκε όμως ήταν εξαιρετικός», είναι το πρώτο σχόλιο του γνώστη της αγγλικής πραγματικότητας για τον ποδοσφαιριστή που φέτος με τα «σπιρούνια» έπαιξε 20 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, 9 στο Champions league, συνολικά είχε 35 εμφανίσεις, οι οποίες συνοδεύτηκαν με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Ποια στοιχεία τον κάνουν να ξεχωρίζει στα 34 του; «Δεν έχει ευχέρεια στο γκολ. Δεν το έχει εύκολο. Αλλά μπορεί να σταματήσει τη μπάλα. Μπορεί να παίξει εξαιρετικά με πλάτη. Είναι πάρα πολύ έμπειρος. Ήταν γενικά πάρα πολύ καλός, όταν κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του ταυματισμένου Κέιν», λέει και στη συνέχεια απάντα σε ερώτηση για τα τρεξίματά του:

«Είναι λογικό λόγω της ηλικίας του να είναι αργός. Η εμπειρία του όμως είναι τρομερή».

Εκτός από λάμψη, τί μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό, αν έρθει; «Είναι παίκτης που μπορεί να γεμίσει την περιοχή. Είναι πολύ καλός με το κεφάλι. Παίζει με πλάτη και μοιράζει τη μπάλα. Θα έδινε εξαιρετικά στοιχεία. Η παρουσία του στο Champions League ήταν πολύ θετική. Όπου χρειάστηκε, όταν χρειάστηκε ήταν εκεί.Μπήκε μέσα και ήταν όπως πρέπει. Ήταν φοβερός».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Μαρτίνς: Τον "τελειώνει" πριν καν έρθει στον Ολυμπιακό - "Τρελή" εξέλιξη με ξένο άσο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags