Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Παικταράδες και πρώην άσος του Ολυμπιακού στο ρόστερ της Αλ Χιλάλ
| 2019-06-28 20:36:00

Εκεί πάει ο Λουτσέσκου με "χρυσό" συμβόλαιο - Παικταράδες στο ρόστερ και πρώην άσος του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Εκεί πάει ο Λουτσέσκου με "χρυσό" συμβόλαιο - Παικταράδες στο ρόστερ και πρώην άσος του Ολυμπιακού!

Να γιατί άφησε τον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Σαν... κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της αποχώρησης του Ρουμάνου τεχνικού από τους νταμπλούχους Ελλάδας, καθώς δέχθηκε "χρυσή" πρόταση από την Αλ Χιλάλ. Το ακριβές ποσό δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποδοχές που προσφέρονται στον 50χρονο προπονητή είναι... μυθικές!

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λουτσέσκου, η οποία ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ, με τον 50χρονο προπονητή να ανακοινώνει την απόφασή του στον Ιβάν Σαββίδη και τους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος πήρε την απόφαση να αφήσει τους Θεσσαλονικείς για μια ομάδα που διαθέτει σημαντική οικονομική επιφάνεια και υψηλές φιλοδοξίες, όπως φαίνεται από τη στελέχωση του ρόστερ της.

Ο πρώην τεχνικού του Δικεφάλου θα έχει υπό τις οδηγίες του μεγάλα ονόματα, καθώς ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας διαθέτει τριάδα-φωτιά στην επίθεση, με τους Μπαφετιμπί Γκομίς, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και Τζόναθαν Σοριάνο.

Παράλληλα, στη νέα του ομάδα ο Λουτσέσκου θα συναντήσει έναν πρώην ανταγωνιστή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού εκεί αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-φωτιά για Σαββίδη - Τον ήθελε σαν τρελός και τον πήρε ο Ολυμπιακός - Θα μείνεις "παγωτό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags