Facebook Pixel Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά: 2-2 - Θέλει δουλειά και... Σεμέδο – Σούπερ Βαλμπουενά - Ντουρμισάι, έξαλλος ο Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-29 20:49:00

Θέλει δουλειά και... Σεμέδο – Σούπερ οι Βαλμπουενά - Ντουρμισάι, έξαλλος ο Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Θέλει δουλειά και... Σεμέδο – Σούπερ οι Βαλμπουενά - Ντουρμισάι, έξαλλος ο Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σεφτέ» στα γκολ για τον Γάλλο και 2-2 με την Μπερ Σεβά.

Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά: Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, με τον Ντουρμισάι να ανοίγει το σκορ και τον Βαλμπουενά να φέρνει το ματς στα ίσια με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 92’.

Καλή εμφάνιση είχαν επίσης οι Ποντένσε, Φορτούνη και Βαλμπουενά, ωστόσο αμυντικά υπήρχαν προβλήματα, καθώς ο Μπα παρότι είχε διάθεση, έδειξε επιρρεπής στο λάθος, ενώ ο Σεμέδο όντας ανέτοιμος έπαιξε 20 λεπτά.

Στα εξωαγωνιστικά πάντως, πρέπει να αναφέρουμε και τα πολλά νεύρα του Πέδρο Μαρτίνς για το απαράδεκτο παιχνίδι των Ιραηλινών, οι οποίοι έπαιζαν σκληρά, έκαναν δυνατά τάκλικ και τραυμάτισαν τους Ποντένσε και Ελαμπντελαουί που βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο για προληπτικούς λόγους μετά από χτυπήματα που δέχθηκαν.

Το πείραμα στα χαφ, η κλωτσιά σε Ποντένσε και το λάθος το Μπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε αντίθεση με το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού, σήμερα ξεκίνησε έχοντας στην ενδεκάδα περισσότερους από τους θεωρητικά βασικούς, αλλά και ένα... πείραμα, καθώς στα χαφ έπαιξαν μαζί ο Τοροσίδης και Σουρλής. Συγκεκριμένα ο Σα ήταν κάτω από τα γκολπόστ, δεξιός μπακ ο Ομάρ, αριστερός ο Κούτρης, με Βούκοβιτς και Μπα στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί χαφ ξεκίνησαν οι Τοροσίδης - Σουρλής, δεξιός εξτρέμ ο Μασούρας, αριστερός ο Ποντένσε και ο Φορτούνης πίσω από τον Ντουρμισάι.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος στα πρώτα λεπτά, προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, παίζοντας κυρίως με τους Ποντένσε – Ντουρμισάι, ενώ από τα πόδια του Πορτογάλου ήρθε και το 1-0. Ο ταλαντούχος εξτρέμ έκανε ωραία κίνηση και σέντρα εντός περιοχής και ο Ντουρμισάι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. (Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)

Ωστόσο, οι Ισραηλινοί απάντησαν άμεσα, καθώς στο 34’ μετά από λάθος συνεννόηση των Μπα – Βούκοβιτς και κυρίως λάθος τοποθέτηση του νεαρού στόπερ, ο Μπεν Σαχάρ βρέθηκε ολομόναχος εντός περιοχής και πλάσαρε τον Σα για το 1-1 (Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, πριν τη λήξη του οποίου ο Μαρτίνς υποχρεώθηκε να βγάλει εκτός του Ποντένσε και να ρίξει στο ματς τον Βαλμπουενά μετά από μία κλωτσιά που δέχθηκε.

Ο τραυματισμός Ομάρ, ο έξαλλος Μαρτίνς και ο Βαλμπουενά

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, βάζοντας τον Γκιλιέρμε στη θέση του Τοροσίδη, ενώ πέρασαν στο χορτάρι και οι Αβραάμ, Ραντζέλοβιτς, Σολδάνο και Γκερέρο αντί των Μπα, Φορτούνη, Ντουρμισάι και Γιώργου Μασούρα, ενώ μετά το 70’ πήραν χρόνο τόσο ο Σεμέδο όσο και ο Μπρούνο.

Η αλλαγή όμως που... τρέλανε τον Πορτογάλο κόουτς του Ολυμπιακού, ήταν αυτή του Ελαμπντελαουί, ο οποίος στο 65ο λεπτό δέχθηκε ένα πολύ σκληρό τάκλιν και αποχώρησε από το ματς δίνοντας τη θέση του στον Ανδρούτσο. Η συγκεκριμένη φάση, αλλά και όσα είχαν γίνει στο πρώτο ημίχρονο, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου των Πειραιωτών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Μπερ Σεβά στο 60' έφερε τούμπα το ματς όταν ο Χάσελμπάικ απέφυγε τους Μπα και Σουρλή και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-2 (Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) . Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός παρότι κυκλοφόρησε την μπάλα, δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευκαιρία, μέχρι το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά στο 93’ (Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Αυτό που κρατάμε πάντως είναι η διάθεση του Γάλλου σταρ, ο οποίος είχε ορισμένες καλές ενέργειες, ενώ συνεργάστηκε πολύ καλά και με τον Φορτούνη.
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ (68' λ. τρ. Ανδρούτσος), Βούκοβιτς (73' Σεμέδο), Μπα (46' Αβραάμ), Κούτρης (46' Τσιμίκας), Τοροσίδης (46' Γκιλιέρμε), Γιώργος Μασούρας (61' Γκερέρο), Σουρλής (77' Μπρούνο), Φορτούνης (61' Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε (44' Βαλμπουενά), Ντουρμισάι (61' Σολδάνο).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Σέτκους, Μπεν Μπίτον, Γκόλντμπεργκ, Αμίτ Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Σαμίρ, Σαμπάγκ, Σαφούρ, Μάριν, Χάσελμπαϊνκ, Σαχάρ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags