Facebook Pixel Συνέντευξη Μπουγαΐδη για τον Ελ Αραμπί στο sportdog
| 2019-06-30 17:00:00

"Δεν είναι Μπεργκ - Θα κάνει διαφορά στον Ολυμπιακό - Έχει απίστευτες κινήσεις - Τον ένιωσα καλά"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι Μπεργκ - Θα κάνει διαφορά στον Ολυμπιακό - Έχει απίστευτες κινήσεις - Τον ένιωσα καλά"

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης για κορυφαίο "ερυθρόλευκο" στόχο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στο sportdog, σε συνέντευξη που παραχώρηση για τον Μαροκινό επιθετικό που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας στόπερ υπήρξε συμπαίκτης στη Γρανάδα με τον Αραμπί και ανάλυσε όλα τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωσή του σε σχέση με εκείνη του Μάρκους Μπεργκ που επίσης απασχολεί τους Πειραιώτες.

"Γρήγορος και δυνατός - Γεμίζει την περιοχή με την παρουσία του"

"Θυμάμαι πολύ καλά τον Αραμπί, ήταν παίκτης που τον πρόσεχες. Εγώ ήμουν στη Β΄ ομάδα της Γρανάδας βέβαια, αλλά είχα παίξει πολλές φορές αντίπαλος με τον Αραμπί στην προπόνηση. Είναι γρήγορος παίκτης και δυνατός. Είχα παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας τότε, ήταν βασικός επιθετικός, είχε απίστευτες κινήσεις και κατέβαινε για να δεχτεί την μπάλα και να βοηθήσει την ανάπτυξη. Γέμιζε την περιοχή με την παρουσία του είχε πολύ καλά τελειώματα", σχολίασε αρχικά ο Μ. Μπουγαΐδης στο sportdog.gr.



Τι μπορεί να κάνει με Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ποντένσε

Τα τελευταία χρόνια πέτυχε 90 γκολ σε 78 παιχνίδια στο Κατάρ. Προφανώς και στην Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

"Στη Γρανάδα ήμουν πριν από πέντε χρόνια, δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση η τότε εικόνα του με την τωρινή. Τα γκολ που έχει πετύχει στο Κατάρ αποδεικνύουν ότι όντως έχει καλά τελειώματα. Νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα αν έρθει στην Ελλάδα".

Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί καλά στον Ολυμπιακό, αν τελικά έρθει; Για παράδειγμα ο Βαλμπουενά, ο Ποντένσε και ο Φορτούνης μπορούν να αναδείξουν την αξία του;

"Η Γρανάδα έπαιζε τότε με 4-3-3, άρα είχε δύο εξτρέμ στα πλάγια και ένα 10άρι πίσω του. Τα εξτρέμ μπορούν να τον αξιοποιήσουν καλά με τις σέντρες, γιατί έχει κεφάλι. Κατεβαίνει να βοηθήσει στην ανάπτυξη όταν είναι δύσκολα για την ομάδα του. Έχω παίξει αντίπαλος με πολλούς φορ, ο Αραμπί ήταν παίκτης που τον ένιωθες, τον έβλεπες παντού. Ήταν αγωνιστικός πολύ, βοηθούσε πολύ, θεωρώ ότι αν έρθει στον Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη διαφορά".



Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πλην το όνομα του Αραμπί έχει και εκείνο του Μάρκους Μπεργκ. Ποια είναι η δική σου άποψη;

"Είχα παίξει αντίπαλος με τον Μπεργκ στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι αθόρυβος και με ουσία. Ενώ ο Αραμπί είναι παίκτης που τον αισθάνεσαι. Αλλά και ο Μπεργκ έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Πριν κλείσουμε, θα μας πεις τα δικά σου νέα;

"Τελείωσα με το συμβόλαιό μου στην Πολωνία και τώρα μιλάω με τους συνεργάτες μου για να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα μου. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την Ελλάδα, αλλά θεωρώ ότι η αγορά του εξωτερικού είναι πιο ανοιχτή για εμένα, υπάρχουν πιο πολλές ευκαιρίες εκεί μετά από την καλή παρουσία στην τελευταία ομάδα μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα να επιστρέψω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ, αλλά είναι σαφές ότι θα κοιτάξω το καλύτερο για την οικογένειά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός για βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού; Πέτυχε 5 γκολ πέρσι - Πήρε την κάτω βόλτα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags