Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Πού θα συνεχίσει - Ψάχνουν διάδοχο!
| 2019-07-01 10:53:00

Τρελό σενάριο για Μπουζούκη - Πού θα συνεχίσει - Τον "τρώει" ο Δώνης; - Ψάχνουν διάδοχο!

του Νίκου Στεργίου
Τρελό σενάριο για Μπουζούκη - Πού θα συνεχίσει - Τον "τρώει" ο Δώνης; - Ψάχνουν διάδοχο!

Τι ακούγεται στην πιάτσα, τι ισχύει πραγματικά. "Κλικ" στο sportdog.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Δευτέρα χωρίς αναφορά στο σίριαλ Μπουζούκη, εδώ και πολλές εβδομάδες, δεν υφίσταται. Για καιρό, κάθε αρχή του επταημέρου σηματοδοτούσε και την απαρχή μιας νέας φημολογίας που άλλοτε έφερνε πιο κοντά από ποτέ τον ποδοσφαιριστή και τον Παναθηναϊκό, άλλοτε τον... υπέγραφε, άλλοτε καθόριζε απόσταση έτοιμη να γεφυρωθεί, άλλοτε έκανε λόγο για επικείμενα ραντεβού.

Το αποτέλεσμα; Όπως έγκαιρα και έγκυρα έχει καταγράψει το sportdog, στο θέμα της ανανέωσης του Έλληνα άσου, αυτήν τη στιγμή (και εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα), βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Καμία επαφή των δύο πλευρών μετά την πρώτη και μόνη πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία προφανώς και δεν ικανοποιεί την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τις σχέσεις μάλιστα των δύο πλευρών να μη μοιάζουν ρόδινες, αφού πέραν της παντελούς έλλειψης επικοινωνίας, νωπή είναι και η διαρροή που έγινε την περασμένη εβδομάδα -"φωτογραφική" για τον Μπουζούκη- από  τους "πράσινους", με την οποία ουσιαστικά ξεκαθαρίζονταν πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέα, βελτιωμένη πρόταση προς την πλευρά του.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το σκηνικό, σήμερα, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο να πιέζει προσωπικά τον Νίκο Νταμπίζα για την επίλυση του θέματος, αφού θεωρεί  κομβική τη συμφωνία με τον 21χρονο μέσο, ειδικά εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Το τελευταίο, από μόνο του, είναι ικανό να... αποδομήσει το εν λόγω σενάριο, σε κάθε περίπτωση όμως, μέχρι και τώρα, ακόμη και αν υφίσταται μια τέτοια παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Μπουζούκης και ο εκπρόσωπός του δεν είναι κοινωνοί αυτής, αφού -επαναλαμβάνουμε- εδώ και αρκετές μέρες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον σύλλογο για το θέμα της ανανέωσης.

Αν έχει αποτέλεσμα ως προς τον Νίκο Νταμπίζα, μένει να αποδειχθεί, σε κάθε περίπτωση πάντως, ακόμη και αν τελικά το πολύκροτο σίριαλ στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού δεν έχει ευτυχή κατάληξη και ο "Μπούζου" δεν ανανεώσει, μοιάζει μάλλον υπερβολικό να ισχυρίζεται -από την πλευρά του συλλόγου προφανώς- πως θα γίνει κίνηση για αντικατάσταση του παίκτη (ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καμία προσθήκη…), με τον ίδιο είτε να πωλείται (αυτό πάντως έχει μια βάση) είτε να μένει στο ρόστερ ως... εναλλακτική επιλογή του -όποιου- νιόφερτου στη θέση του.

Λες και ο Παναθηναϊκός, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, ή ακόμη και τον Σεπτέμβριο όταν αυτό έχει σχηματοποιηθεί, θα έχει την "πολυτέλεια", ακόμη και έναν Μπουζούκη που δεν θα έχει ανανεώσει (στο χειρότερο δηλαδή σενάριο) να τον έχει στον πάγκο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει αυτή η είδηση - "Γυρίζει" σε ελληνική ομάδα ο Νίνης - Συμβόλαιο... ΣΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags