Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Αυτό είναι το μεγάλο "μπαμ" Νταμπίζα
| 2019-07-04 10:27:00

Ποιος Εμμανουηλίδης; Αυτό είναι το μεγάλο "μπαμ" του Νταμπίζα - Έτσι το γυρίζει και τρελαίνει κόσμο

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Εμμανουηλίδης; Αυτό είναι το μεγάλο "μπαμ" του Νταμπίζα - Έτσι το γυρίζει και τρελαίνει κόσμο

Παίρνει φόρα και... ζεσταίνει τον παικταρά. Τι ετοιμάζει;

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Η χθεσινή υπογραφή του νέου συμβολαίου του Δημήτρη Εμμανουηλίδη που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι του 2022, λογικό ήταν να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο φιλολογίας αναφορικά με την πολυθρύλητη πλέον υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη.

Βλέπετε, οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη, τον Πάνο Γαλαριώτη, η παρουσία του οποίου στα γραφεία της ΠΑΕ, μοιραία δημιούργησε σκέψεις ως προς πιθανή συνάντησή του και συζητήσεις τετ-α-τετ πλέον με τον Νίκο Νταμπίζα.

Κάτι τέτοιο πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, δεν έγινε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως φαίνεται και από την ανύπαρκτη ροή ενημέρωσης ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, τα πάντα έχουν "παγώσει", αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία και καμία απολύτως επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, πόσο μάλλον διαπραγμάτευση.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει φροντίσει -και μέσω των σχετικών διαρροών προς τα media- να ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της πως δεν έχει κανένα σκοπό να αυξήσει τη μοναδική προσφορά που έχει καταθέσει στον 21χρονο μέσο, την ώρα που η πλευρά του οποίου, παρότι έχει καταστεί σαφής η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει στο "τριφύλλι", έχει ενημερώσει πως δεν αποδέχεται την πρόταση που έχει κατατεθεί.

Και εκεί ακριβώς, στο... τίποτα δηλαδή, βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή. Η μπάλα, ξεκάθαρα, είναι στην πλευρά του Νίκου Νταμπίζα, αφού από αυτόν αναμένονται πρωτοβουλίες για τη γεφύρωση του χάσματος των δύο πλευρών. Μέχρι στιγμής όμως, επαναλαμβάνουμε, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, καμία επαφή, καμία επικοινωνία, καμία διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών.

Πολλά πάντως, εφόσον είναι ξεκάθαρη η θέση του Μπουζούκη, δεν χρειάζονται για να αλλάξει αυτή η κατάσταση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερό deal στον ΠΑΟ - Μπαίνουν τρελά λεφτά στην ΠΑΕ - Πάνω από 4 "μύρια" - Ποιος τα... σκάει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags