Facebook Pixel ΑΕΚ: Πιο κοντά ο Βέρντε, το σκέφτεται ακόμα ο Ολιβέιρα
| 2019-07-05 13:16:00

Απίστευτος Τίγρης - Παίρνει... τσάμπα τον παικταρά - Στον "αέρα" ο σίγουρος - Ρίχνει "ρουκέτα";

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Τίγρης - Παίρνει... τσάμπα τον παικταρά - Στον "αέρα" ο σίγουρος - Ρίχνει "ρουκέτα";

Φουλ οι μηχανές για διπλό "χτύπημα". Αυτός ρίχνει... χυλόπιτα! 

Σε τριήμερο φωτιά μπαίνει η ΑΕΚ αναφορικά με το ξεκαθάρισμα των υποθέσεων των δύο της εναπομείναντων για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της μεταγραφικών στόχων, του Νέλσον Ολιβέιρα και του Ντανιέλε Βέρντε. 

Για τον Ιταλό εξτρέμ, σήμερα είναι τα σπουδαία, αφού οι μάνατζέρ του αναμένεται να έχουν ραντεβού με τους υπευθύνους της Ρόμα, όπου και σύμφωνα με τα όσα έχουν "υποσχεθεί" στους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας, θα επιδιώξουν ένα deal που θα είναι στα μέτρα της Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, έχοντας άλλωστε συμφωνήσει με την πρόταση που του έχει κατατεθεί από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Και όταν λέμε "deal στα μέτρα της Ένωσης", μιλάμε είτε για το ιδεατό της αποδέσμευσης, αφού ο Ντανιέλε Βέρντε -έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο- δεν υπολογίζεται από τους "τζιαλορόσι" είτε αισθητή, πολύ αισθητή, μείωση των αρχικών τους απαιτήσεων, οι οποίες άγγιζαν τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση, όπως έχει ξεκαθαρίσει η ΑΕΚ, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί από τους "κιτρινόμαυρους".

Όσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, εδώ τα πράγματα είναι αντίστροφα. Θέμα με τη Νόρτις δεν έχει η ΑΕΚ, έχει όμως ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο οποίος γνωρίζει πως δεν υπολογίζεται, του έχει μεταφερθεί να βρει ομάδα και να αποχωρήσει, ωστόσο λογικό είναι να θέλει να αποζημιωθεί για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αν όχι στο 100%, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που έχει να λαμβάνει από τα "καναρίνια" για τον επόμενο χρόνο.

Από εκεί και πέρα φυσικά, θα πρέπει και ο ίδιος να επιλέξει. Στα χέρια του έχει την  πρόταση της ΑΕΚ, η οποία είναι η καλύτερη (οικονομικά) που έχει τη δεδομένη στιγμή, ο ίδιος όμως εμφανίζεται ακόμη να μην έχει πειστεί 100% από την προοπτική της συνέχειας της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και αφενός προσπαθεί να ενημερωθεί τόσο για την Ένωση όσο και για τις συνθήκες στην Ελλάδα, έχοντας μιλήσει με τον ίδιο τον Μιγκέλ Καρντόσο αφετέρου προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει μια πρόταση από ένα πιο "ελκυστικό" για το βιογραφικό του πρωτάθλημα.

Περιθώριο πάντως ιδιαίτερο δεν έχει, τουλάχιστον ως προς την ισχύ της πρότασης της ελληνικής ομάδας, η οποία έχει ξεκαθαρίσει στον 28χρονο επιθετικό πως θα πρέπει να έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του και αν αποδέχεται την πρόταση που του έχει κατατεθεί, το πολύ ως τη Δευτέρα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags