Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άνετα 5-0 τη Γιαγκελόνια με χατ τρικ του Γκερέρο (Βίντεο)
| 2019-07-05 19:43:00

Αρχίζει και… ρολάρει ο Ολυμπιακός – Πετούσε "φωτιές" - Σούπερ Γκερέρο και Μασούρας!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Αρχίζει και… ρολάρει ο Ολυμπιακός – Πετούσε "φωτιές" - Σούπερ Γκερέρο και Μασούρας!

Άνετα 5-0 τη Γιαγκελόνια με χατ τρικ του Ισπανού.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά επί πολωνικού εδάφους και διέλυσε με 5-0 τη Γιαγκελόνια.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, που πέτυχε τρία γκολ, με τον Γιώργο Μασούρα να βγάζει δύο ασίστ στον Ισπανό και να έχει συνολικά συμμετοχή σε τρία τέρματα. Ο Μπα άνοιξε το σκορ και ο Φορτούνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ματς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές, παρατάσσοντας τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, με δίδυμο στόπερ τους  Παπαδόπουλο και Μπα, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και αριστερό τον Κούτρη. Ανδρούτσος και Σουρλής κινήθηκαν στον άξονα, με τους Γιώργο Μασούρα, Βαλμπουενά και Σολδάνο να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Γκερέρο.

Πάντως, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σχηματισμών. Οι δραστήριοι Βαλμπουενά και Μασούρας άλλαζαν συχνά θέσεις, κινούμενοι σε ρόλο είτε αριστερού εξτρέμ είτε ως δεύτεροι επιθετικοί, πίσω από τον Γκερέρο.

Εκτός του επιθετικού πλουραλισμού που έβγαλε ο Ολυμπιακός, πολύ θετική ήταν και η απόδοση του στα μετόπισθεν, καθώς δεν δέχθηκε παρά ελάχιστες φάσεις από την πολωνική ομάδα.

Μόλις στο 11’ οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ, με τον Μπα να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό από κοντά έπειτα από σουτ του Μασούρα και κόντρες.

Ο Έλληνας άσος δημιούργησε το δεύτερο γκολ κλέβοντας την μπάλα και δίνοντας στον Γκερέρο, ο οποίος σκόραρε στην αντεπίθεση στο 31’, ενώ στο 45’ σέρβιρε ξανά και ο Ισπανός πέτυχε ένα ακόμα γκολ με όμορφη λόμπα.

Η καταρρακτώδης βροχή και οι πολλές αλλαγές δεν βοήθησαν στον ρυθμό του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως, ο Γκερέρο ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 57’ με προσωπική ενέργεια, αφού εκμεταλλεύτηκα αδράνεια της άμυνας.

Ο πιτσιρικάς Ραντζέλοβιτς τράβηξε τα βλέμματα στο δεύτερο μέρος. Ο νεαρός Σέρβος έβγαλε υπέροχη ασίστ με το εξωτερικό στον Φορτούνη για το 5-0 στο 77’, ενώ στο 81’ έβγαλε νέα μπαλιά στον Ντουρμισάι, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα (62’ Τζολάκης), Τοροσίδης (62’ Ομάρ), Αβραάμ, Μπα (62’ Σεμέδο), Κούτρης (62’ Μαρτίνης), Ανδρούτσος (62’ Μπουχαλάκης), Σουρλής (62’ Γκιλιέρμε), Γιώργος Μασούρας (62’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (62’ Ποντένσε), Γκερέρο (62’ Φορτούνης), Σολδάνο (62’ Ντουρμισάι).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags