Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: "Άναψε φωτιές" ο τραυματισμός του - "Τρελαμένος" ο Καρντόσο - Έκτακτη μεταγραφή!
| 2019-07-05 21:14:00

Χοντρό ρίσκο στην ΑΕΚ - "Άναψε φωτιές" top όνομα - "Τρελαμένος" ο Καρντόσο - Έκτακτη μεταγραφή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χοντρό ρίσκο στην ΑΕΚ - "Άναψε φωτιές" top όνομα - "Τρελαμένος" ο Καρντόσο - Έκτακτη μεταγραφή!

Τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό. Πού υπάρχει θέμα;

ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Έτσι κι αλλιώς φάνταζε ρίσκο εξ αρχής, σε μια σεζόν με τουλάχιστον +45 παιχνίδια, μια ομάδα πρωταθλητισμού όπως είναι η ΑΕΚ να πήγαινε με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ της. Πόσο μάλλον όταν ο ένας είναι ουσιαστικά… υπό δοκιμή (Σβάρνας) για το κατά πόσον μπορεί τελικά να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο, ο δεύτερος είναι γνωστός για τα… ξεσπάσματα του (Βράνιες) και ο τρίτος, είναι ευπαθής στους τραυματισμούς.

Ο τελευταίος, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το απέδειξε και σήμερα με το νέο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στην προετοιμασία της Ένωσης στην Πολωνία. Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον (έτσι κι αλλιώς πολύπαθο) προσαγωγό του και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Υπενθυμίζουμε πως το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της περασμένης σεζόν ο Τσιγκρίνσκι το έχασε ακριβώς εξαιτίας του ίδιου – ουσιαστικά – προβλήματος, αφού για πολλούς στον Δικέφαλο (και  μεταξύ αυτών και του ιατρικού της επιτελείου), αντιμετωπίζει ή έστω βρίσκεται στα πρόθυρα του συνδρόμου κοιλιακών – προσαγωγών. Θεωρήθηκε, κυρίως με ευθύνη του ίδιου του ποδοσφαιριστή, πως θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και όχι να υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο όπως φαίνεται το πρόβλημα και επιμένει και εμφανίζεται – από νωρίς – στη νέα σεζόν.

Το πρακτικό για τον Μιγκέλ Καρντόσο είναι πως υποχρεώνεται για κάποιο διάστημα να κάνει προπονήσεις χωρίς καν να μπορεί να συμπληρώσει δίδυμο στόπερ στα διπλά της ομάδας. Πέρα απ’ αυτό όμως, εύλογα δημιουργείται ο προβληματισμός για το κατά πόσον, πρακτικά, μπορεί να βγει η σεζόν με τέτοια ανασφάλεια αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των υπαρχόντων κεντρικών αμυντικών της Ένωσης, η οποία λογικά, θα στραφεί, έστω και μετά το τέλος των άμεσων μεταγραφικών της αναζητήσεων (φορ – εξτρέμ) στην αγορά για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags