Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέλα" Μαρινάκη - Τόσα "έσκασε" για Ελ Αραμπί - Το επόμενο "μπαμ" μετά την Πλζεν
| 2019-07-05 22:35:00

"Τρέλα" Μαρινάκη, τόσα "έσκασε" στον Ελ Αραμπί - Το επόμενο "μπαμ", "τσουνάμι" μετά την Πλζεν!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρέλα" Μαρινάκη, τόσα "έσκασε" στον Ελ Αραμπί - Το επόμενο "μπαμ", "τσουνάμι" μετά την Πλζεν!

Έτσι έκλεισε ο "φονιάς". Ποιος έρχεται τώρα; Χαμός...

Ολυμπιακός: Γιουσέφ Ελ Αραμπί λοιπόν. Από χτες το βράδυ φαίνονταν η μεταστροφή που υπήρχε αναφορικά με το κλίμα και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να ντύσει τον Μαροκινό επιθετικό στα «ερυθρόλευκα» και όπως αποδείχτηκε, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ο 32χρονος φουνταριστός ήρθε στην Αθήνα και συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και άμεσα, πετάει για Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς. Ετσι, ο Ολυμπιακός κατορθώνει αυτό που ήθελαν οι άνθρωποι του – και σας είχαμε επισημάνει στον sportdog – να είχε τον βασικό του επιθετικό για την επόμενη χρονιά ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Αναφορικά τώρα με τους όρους της συμφωνίας του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό. Καταλύτης για το deal ήταν τόσο το ανέβασμα της προσφοράς των «ερυθρόλευκων» όσο και η μείωση των απαιτήσεων του Αφρικανού, ο οποίος ζητούσε ακατέβατα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τελικά όμως… κατέβηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα εισπράξει ένα ποσό που προσεγγίζει το 1,5 εκατ. ετησίως, ενώ η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι διετής, χωρίς πάντως να αποκλείεται να προστεθεί ακόμη μια χρονιά με τη μορφή της (αμοιβαίας) option ανανέωσης.

Και πλέον, μέχρι τα παιχνίδια με την Πλζεν, ο Ολυμπιακός στρέφεται μόνο στην απόκτηση ενός χαφ και ενός αναπληρωματικού τερματοφύλακα (που λογικά θα είναι αυτός που θα πάρει σειρά τις επόμενες μέρες) και από εκεί και πέρα, μετά το τέλος των δύο συγκεκριμένων, κομβικών αναμετρήσεων, αναμένεται ο… δεύτερος γύρος της καλοκαιρινής μεταγραφικής δραστηριότητας του συλλόγου, που θα αφορά τόσο νέες προσθήκες, αλλά και πιθανότατα και πωλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-βόμβα - Μπήκε "σφήνα" και τα... σκάει για Τεόντοσιτς - Φουντώνει η μάχη με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags