Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε αποκλειστικά στο sportdog!
| 2019-07-06 12:05:00

"Έτσι είδα Σεμέδο - Τεχνίτης Ραντζέλοβιτς - Αυτός όλος ο Ολυμπιακός - Βασικός φορ θα είναι..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Έτσι είδα Σεμέδο - Τεχνίτης Ραντζέλοβιτς - Αυτός όλος ο Ολυμπιακός - Βασικός φορ θα είναι..."

Σούπερ ανάλυση του Σάκη Τσιώλη στο sportdog.

Ολυμπιακός: Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στη Γιαγκελόνια με το εμφατικό 5-0 και την εμφάνισή τους, η οποία ομολογουμένως ήταν η καλύτερή του στα φιλικά επί πολωνικού εδάφους. Οι Πειραιώτες, δείχνουν, ότι αρχίζουν να ρολάρουν πριν το πρώτο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου για τον β' προκριματικό του Champions League.

Σε αυτά τα παιχνίδια τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στα μεταγραφικά αποκτήματα, στην αναμέτρηση με την πολωνική ομάδα όμως οι πρωταγωνιστές ήταν οι παλιοί, όπως ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, που πέτυχε τρία γκολ, με τον Γιώργο Μασούρα να βγάζει δύο ασίστ στον Ισπανό και να έχει συνολικά συμμετοχή σε τρία τέρματα.

Το Sportdog επικοινώνησε με τον Σάκη Τσιώλη, προκειμένου να σχολιάσει τι του έκανε εντύπωση και να εκτιμήσει την κατάσταση που βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι πριν τις αναμετρήσεις με την τσέχικη ομάδα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Τα φιλικά δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Πρέπει να δούμε τους παίκτες σε δυνατότερο παιχνίδι, για να εκτιμήσουμε τη συνοχή της ομάδας», ξεκαθαρίζει αρχικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Σεμέδο. «Μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι πολύ γρήγορος. Θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε πέρσι στο κέντρο της άμυνας με την ταχύτητα. Έχει αντίληψη χώρου», αναφέρει και συνεχίζει καταγράφοντας τις εντυπώσεις του για τους παίκτες που είδε.

«Θέλω να δω την ετοιμότητα του Βαλμπουενά σε κρισιμότερο ματς. Ο Ραντζέλοβιτς έχει καλή αλληλοκάλυψη. Μπορεί να καλύψει τον μπακ όταν βγαίνει. Έχει καλή τεχνική. Ήταν θετικός και έβγαλε ωραία ασίστ. Ο Μαρτίνης είναι επιθετικογενής, έδειξε καλά στοιχεία», λέει.

Στο τέλος τη δική του εκτίμηση για το πως θα δούμε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά από τη μέση και μπροστά. «Βλέπω, ότι ο Μαρτίνς θα πάει φέτος στον άξονα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τον Φορτούνη πίσω από τον επιθετικό και τον Μπουχαλάκη με τον Γκιλιέρμε κόφτες. Πολύ καλός ήταν ο Ντουρμισάι. Νομίζω, ότι στο πρώτο ματς με την Πλζεν θα τον βάλει φορ. Κολλάει πολύ καλά με τον Φορτούνη. Ο Φορτούνης θα είναι και φέτος το Α και το Ω του Ολυμπιακού, όσον αφορά την ποιότητα στην επίθεση», καταλήγει ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Αγγελόπουλων! "Χαρίζουν" Στρέλνιεκς στον ΠΑΟ - Φέρνουν γκαρντ με 28,4 πόντους μ.ο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags