Facebook Pixel Ο Τζιμπούρ είχε πάει Παιανία;
| 2011-01-22 21:15:00

Ο Τζιμπούρ είχε πάει Παιανία;

Ο Τζιμπούρ είχε πάει Παιανία;

Ο σκύλος σας είχε γράψει από χθες για τις επαφές που είχε ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο διάστημα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ωστόσο σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως το πρωί της Παρασκευής ο Αλγερινός βρέθηκε στην Παιανία και τα είπε με τον Γόντικα.

Η μεταγραφή του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση. Υπήρξε αρκετό παρασκήνιο με πράσινη… απόχρωση. Ο παίκτης όπως είναι γνωστό υπέγραψε χθες συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, μια μέρα πριν όμως βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας! Όχι απλά βρέθηκε, αλλά συζήτησε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Έχουμε συλλέξει συγκεκριμένες πληροφορίες τις οποίες και σας τις παραθέτουμε.

«Υπέγραψε εσύ και θα δούμε» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος τόνισε στον Αλγερινό άσο ότι θα πρέπει να συνομιλήσει και με τους μετόχους ώστε να του δώσει συγκεκριμένη απάντηση για τα χρήματα και την διάρκεια της συνεργασίας.

Ο παίκτης φυσικά μην έχοντας καμία εγγύηση έφυγε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, χωρίς να βάλει υπογραφή. Ούτε κάποια προφορική συμφωνία έγινε και πώς θα μπορούσε άλλωστε, βασιζόμενη απλά σε κάποια λόγια και τίποτα περισσότερο

Στον Ολυμπιακό έμαθαν τι ακριβώς έγινε και φυσικά πέρασαν στην αντεπίθεση. Το αποτέλεσμα γνωστό…

Πηγή: Rednews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags