Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτος Νταμπίζας - Πάει για τριπλό "μπαμ"
| 2019-07-08 10:55:00

Απίστευτος Νταμπίζας - Πάει για τριπλό "μπαμ" - Βάζει... φωτιά στα αποδυτήρια - "Αντιγράφει" ΑΕΚ

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Νταμπίζας - Πάει για τριπλό "μπαμ" - Βάζει... φωτιά στα αποδυτήρια - "Αντιγράφει" ΑΕΚ

Έξι ομάδες σε τρία χρόνια. Χαμός με ελεύθερο. Τρελός σύμμαχος.

Φαίνεται πως η συμφωνία με τον Γιάννη Μπουζούκη για επέκταση του συμβολαίου του, "πυροδότησε" τη μεταγραφική δραστηριότητα στον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά άλλωστε στο φετινό καλοκαίρι, η ονοματολογία για τους "πράσινους" είναι σήμερα η περισσότερη στα ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων.

Πρωτεύουσα θέση έχει ο Γιοάν Μολό, ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος κατ' υπόδειξη του νέου του -εδώ και λίγους μήνες- ατζέντη, του Πιερ Ισά, ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα και πλέον περιμένει την απόφαση τόσο του τεχνικού διευθυντή όσο και του του Γιώργου Δώνη για να επιστρέψει και να υπογράψει στους "πράσινους".

Απόφαση που δεν λήφθηκε χθες γιατί, αφενός δεν προέκυψε 100% συμφωνία των δύο πλευρών, αφετέρου γιατί ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει το παραμικρό περιθώριο λάθους στις επιλογές του, "ξεψαχνίζει" τα πάντα σε κάθε μεταγραφική υπόθεση.

Πόσο μάλλον για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αλλάζει ομάδες κάθε... εξάμηνο την τελευταία τριετία (6 συνολικά) και αυτό, αν μη τι άλλο (αλλά και τα όσα έχουν κατά καιρούς αναφερθεί γι' αυτόν ως προς τον εκκεντρικό χαρακτήρα του), δεν είναι  και το καλύτερο "διαβατήριο" για μια ομάδα, η οποία θέλει να στηριχθεί πάνω του. 

Χθες το βράδυ επίσης, προέκυψε και η περίπτωση του Μάρκους Ροντέν, του διεθνούς Σουηδού μέσου, ο οποίος ύστερα από τρία χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε (ομάδα της serie b) και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κλασικό "οκτάρι" ο 28χρορνος Σκανδιναβός, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νταμπίζα, ωστόσο είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, τόσο λόγω των απαιτήσεων του όσο και λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει για την υπογραφή του.

Και αυτό παρότι η επαφή έγινε μέσω του γραφείου του Χασάν Τσετινκάγια, ατζέντη που "ελέγχει" τη σουηδική αγορά, έχει εξαιρετικούς δεσμούς και συνεργασίες στο παρελθόν με την ΑΕΚ (ειδικά επί εποχής Μαϊστόροβιτς), αλλά και στον Παναθηναϊκό έχει ακόμη έναν πελάτη του, τον Ματίας Γιόχανσον.

Και τέλος, πάντα ψηλά παραμένει ο Γκαγιάς Ζαχίντ, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο οι "πράσινοι" συνεχίζουν την προσπάθεια. Προσπάθεια που δεν εστιάζει τόσο στον ίδιο τον Ζαχίντ, αλλά στο να πειστεί ο ΑΠΟΕΛ να τον παραχωρήσει δανεικό, καλύπτοντας μάλιστα το 50% του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν.

Προσπάθεια που παρότι δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη τύχη, ο Παναθηναϊκός, έχοντας προφανώς σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θα αυξάνει τις πιθανότητες του κάθε μέρα που περνάει. Και για τον Ζαχίντ, με τη σύμφωνη γνώμη των Νταμπίζα - Δώνη, υπάρχει προφανώς η θέληση από τους "πράσινους" να περιμένουν όσο χρειαστεί.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags