Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα... διαλύει όλα ο Φερέιρα - Πάνω από μισή ντουζίνα στην έξοδο
| 2019-07-08 15:21:00

Τα... διαλύει όλα ο Φερέιρα - Πάνω από μισή ντουζίνα στην έξοδο - Ποιος Μελιόπουλος; Eκπλήξεις!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα... διαλύει όλα ο Φερέιρα - Πάνω από μισή ντουζίνα στην έξοδο - Ποιος Μελιόπουλος; Eκπλήξεις!

"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ από τον Πορτογάλο. Τι συνέβη;

Γράφτηκαν πολλά για τον Δημήτρη Μελιόπουλο όταν ο ΠΑΟΚ, στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Ξάνθη για την αγορά του 19χρονου μεσοαμυντικού.

Προφανώς, τα περισσότερα, υπερβολικά, αφού μόνο ως τέτοια μπορούν να αξιολογηθούν ρεπορτάζ που τον έφεραν στο στόχαστρο ακόμη και της... Μάντσεστερ Σίτι. Και που μάλιστα συνεχίστηκαν και το καλοκαίρι, με αναφορές για προσπάθεια μεγάλων ομάδων από την Τουρκία να τον "κλέψουν" από τον Δικέφαλο (χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένα σχετικό υπόβαθρο, αφού αφενός δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και φυσικά υπήρχε ούτε καν σχετικό ενδιαφέρον).

Τελικά, ο Μελιόπουλος "άντεξε" λιγότερο από μια εβδομάδα με τον Αμπέλ Φερέιρα, αφού έγινε ο πρώτος που ο Πορτογάλος προπονητής "κόβει" από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστική περίπτωση των όσων "φουσκωμένων" παρουσιάζονται κατά καιρούς, αλλά και επίσης των όσων… έρχονται στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ, το οποίο έχει μπει, εκ νέου, σε μια διαδικασία αξιολόγησης από τον νέο του προπονητή. 

Αρκετοί οι "πλεονάζοντες" στο δυναμικό των νταμπλούχων και σίγουρα θα γίνουν… περισσότεροι αν αναλογιστεί κανείς πως η πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να γίνουν ακόμη τρεις τουλάχιστον μεταγραφές: ενός συμπληρωματικού αριστερού μπακ, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Ακπόμ, Σβιντέρσκι.

Έτσι, παρότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη παραχωρήσει έξι δανεικούς, παρότι σε σχέση με το περυσινό ρόστερ έχουν ήδη αποχωρήσει άλλοι έξι ποδοσφαιριστές, όπως εκτιμάται, ο αριθμός των επιπρόσθετων που θα "κοπούν" από το τελικό ρόστερ ως το τέλος του καλοκαιριού θα ξεπεράσουν τη μισή ντουζίνα. Τουλάχιστον.

Και όπως "ψιθυρίζεται" ήδη, δεν θα είναι μόνο... προφανείς επιλογές, όπως -κακά τα ψέματα- ήταν ο Μελιόπουλος, για τον οποίο ήδη ακούγονται ως σενάρια η επιστροφή του στην Ξάνθη, ή ο Ατρόμητος (πάντα φυσικά ως δανεικός). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον ήθελε σαν τρελός ο Μαρινάκης: Αυτόν τον επιθετικό "χτυπάει" ο ΠΑΟΚ - Θα "καεί" η Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags