Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δείγμα θετικό και ισοπαλία 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-08 20:57:00

Δείγμα θετικό για Ολυμπιακό ενόψει Πλζεν -"Γούστα" στην επίθεση - "Δένει" πίσω με Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Δείγμα θετικό για Ολυμπιακό ενόψει Πλζεν -"Γούστα" στην επίθεση - "Δένει" πίσω με Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετά καλοί οι Πειραιώτες στο 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου στο πιο δυνατό φιλικό τους τεστ μέχρι στιγμής.

Ο Μπουχαλάκης πέτυχε το τέρμα του Ολυμπιακού μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό του Μασούρα και του Γκερέρ στο 5', ενώ η ισοφάριση ήρθε από ανύπαρκτο πέναλτι που σφυρίχθηκε εις βάρος του Μπα στο 44'.

Ο Ολυμπιακός είχε ορισμένα κενά διαστήματα στην αποδοσή του, αλλά και μερικά απολαυστικά ξεσπάσματα  στο επιθετικό κομμάτι που του επέτρεψαν να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες.

Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η νέα καλή εμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος λίγο έλειψε και να σκοράρει. Ο Πορτογάλος έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους εξαιτίας μικροενοχλήσεων.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 του Μπουχαλάκη

Δείτε ΕΔΩ το 1-1 του Σολ

Το ματς

Ο Πέδρο Μαρτίνς εφάρμοσε 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Σα, με Σεμέδο και Μπα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Κούτρη αριστερά. Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε έπαιξαν, ενώ η τριάδα με Μπρούνο (αριστερά), Βαλμπουενά (δεκάρι), Γιώργο Μασούρα (δεξιά) πίσω πλαισίωσε τον Γκερέρο.

Οι Ερυθρόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5' με τον Μπουχαλάκη να βρίσκει δίχτυα με σουτ στην κίνηση έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Μαρούσα με τον Γκερέρο, οι οποίοι ήταν δραστήριοι για ακόμα ένα παιχνίδι.

Η Ντιναμό Κιέβου πήρε την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια, ωστόσο ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στα μετόπισθεν, με τον Σεμέδο να εμπνέει σιγουριά, και δεν δέχθηκαν παρά μόνο μια μεγάλη φάση, στο 15' όταν ο Σα αναγκάστηκε να επέμβει σε σουτ του Σεπέλιεφ. Ο Σεμέδο και ο Τοροσίδης έφτασαν κοντά στο γκολ με κεφαλιές έπειτα από κόρνερ, όμως η Ντιναμό ήταν αυτή που σκόραρε. Στο 44' σφυρίχθηκε αυστηρό πέναλτι σε βάρος του Μπα και ο Σολ έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Σεμέδο, που ένιωσε μια μικροενόχληση και προτιμήθηκε να προστατευθεί, ενώ η διάταξη άλλαξε μεταξύ του 4-2-3-1 και του 4-4-2, με τον Μασούρα να κινείεται σε ρόλο δεύτερου φορ πίσω από τον Γκερέρο.

Στο 62' ο Σα έκανε νέα μεγάλη επέμβαση, ενώ από το 65' και έπειτα ο Ολυμπιακός πήρε ξανά τα πάνω του και έβγαλε ορισμένες πολύ όμορφες συνεργασίες με τον βλετιωμένο Μπρούνο και το δίδυμο Μασούρα-Γκερέρο, που επιδεικνύει εξαιρετική χημεία.

Στο 69' ο Μπρούνο ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ σε δύσκολη απόκρουση, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκερέρο στο 72'.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (83’ Τσιμίκας), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο

Ντιναμο Κιέβου: Μπόικο, Μικολένκο, Καντάρ, Μπουρντά, Κεντζιόρα, Καντίρι, Σεπέλιεφ, Γκάρμας, Βέρμπιτς, Καραβάιεφ, Σολ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags