Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε: "Τινάζουν στον αέρα" τη μεταγραφάρα - "Tρελαμένος" ο Τίγρης
| 2019-07-09 10:15:00

Tρελαμένος ο Τίγρης - "Τινάζουν στον αέρα" τη μεταγραφάρα - Έτσι τους "τελειώνει", χοντρά λεφτά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tρελαμένος ο Τίγρης - "Τινάζουν στον αέρα" τη μεταγραφάρα - Έτσι τους "τελειώνει", χοντρά λεφτά

Ποιος "μπλοκάρει" το super deal; "Καυτό" παρασκήνιο στο sportdog.

ΑΕΚ: H μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε είναι "κλειδωμένη". Υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά και από χθες, συμφωνία και με τη Ρόμα για αγορά του έναντι 1 εκατ. ευρώ και 30% των δικαιωμάτων του Ιταλού εξτρέμ να παραμένουν στους "τζιαλορόσι". Και όμως, παρότι... κλειδωμένη, ακόμη δεν έχει τελειώσει. Πώς γίνεται αυτό;

Στις μέρες μας, στις μέρες που τα πάντα (ή έστω σχεδόν τα πάντα) περνάνε από τα χέρια των ατζέντηδων, το μόνο κόλλημα που υπάρχει για να οριστικοποιηθεί η αγορά του 24χρονου μεσοεπιθετικού από την ΑΕΚ είναι η... προμήθεια των ατζέντηδων του Ντανιέλε Βέρντε.

Για να το κάνουμε λιανά. Ως γνωστόν, η ιταλική ομάδα είχε ζητήσει στην αρχική προσέγγιση της Ένωσης 2 εκατ. ευρώ. Ποσό που οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν καμία πρόθεση να προσφέρουν. Εκεί εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι προσφέρθηκαν να βρουν λύση με τη Ρόμα στα (οικονομικά) μέτρα της ελληνικής ομάδας, εξασφαλίζοντας σε περίπτωση που το πετύχαιναν ένα έξτρα (πέραν της νόμιμης προμήθειάς τους) ποσό από τους "κιτρινόμαυρους" για τα χρήματα που της γλίτωσαν.

Δεν το πέτυχαν όμως, με αποτέλεσμα, στην Ένωση να επιστρατευτεί ο απ’ ευθείας δίαυλος (και μέσω μάλιστα και άλλων μάνατζερ που είχαν βοηθήσει πέρυσι σε διάφορες επαφές με την ιταλική ομάδα) με τη Ρόμα. Έτσι, μέσω αυτής της επαφής επιτεύχθηκε η συμφωνία, η οποία όμως αυτομάτως, αναιρεί την υπόσχεση προς τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή για επιπλέον ποσό.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει τόσο στους εκπροσώπους του Ντανιέλε Βέρντε, οι οποίοι παρότι δεν πέτυχαν στην αποστολή τους, θεωρώντας ωστόσο πως συνέβαλλαν στην επιτυχή διαπραγμάτευση, ζητάνε το... κάτιτι τους, το εξτραδάκι που τους έταξε η ΑΕΚ. Αν όχι στο 100%, τουλάχιστον κάποιο μέρος τους.

Η ελληνική ομάδα δεν το δέχεται και εδώ, σε αυτή τη συγκεκριμένη διαφορά είναι το σημείο που εμποδίζει τη μεταγραφή από την ολοκλήρωσή της.

Προφανώς δεν είναι κάτι το σοβαρό, ούτε το αξεπέραστο, αλλά  σίγουρα είναι… μπελαλίδικο και ικανό να προκαλέσει (αχρείαστο) εκνευρισμό. Από τη στιγμή όμως που η συμφωνία με την ιταλική ομάδα υφίσταται και ο ποδοσφαιριστής αποδεδειγμένα θέλει να έρθει στην Ελλάδα -ανεξαρτήτως του τι ζητάνε οι εκπρόσωποι του πλέον- η χρυσή τομή, θα βρεθεί. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags