Facebook Pixel Χαμός με την επόμενη ομάδα του Μάρκους Μπεργκ - Φήμες για ανατροπή και συμφωνία - Έρχεται Ελλάδα;
| 2019-07-10 17:55:00

Χαμός με την επόμενη ομάδα του Μπεργκ - Φήμες για ανατροπή και συμφωνία - Έρχεται Ελλάδα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με την επόμενη ομάδα του Μπεργκ - Φήμες για ανατροπή και συμφωνία - Έρχεται Ελλάδα;

Ποια Τραμπζονσπόρ; Όλα παίζουν, τι λέει ο Σουηδός. Μόνο εδώ!

Μπορεί από το πρωί τα τουρκικά media να αναφέρουν πως ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε με την βελτιωμένη – όπως καταγράφεται – πρόταση της Τραμπζονσπόρ και πως μάλιστα αναμένεται αύριο στην Τραπεζούντα για να ολοκληρώσει το deal, ωστόσο οι σχετικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του Σουηδού επιθετικού.

Για την ακρίβεια, δεν επιβεβαιώνεται ούτε καν πως η αρχική πρόταση έφτανε στα επίπεδα που τα τουρκικά media ανέφεραν (1,4 εκατ. ευρώ) κάνοντας λόγο για πολύ χαμηλότερο ποσό,  χωρίς πάντως να διευκρινίζεται το πόσο ακριβώς είναι αυτό. Δεδομένα, η πλευρά Μπεργκ έτσι κι αλλιώς, καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ήταν πολύ… επιφυλακτική με κάθε  πρόταση που δέχονταν, ο ίδιος ο Σουηδός δεν έκανε ούτε… εκατοστό πίσω από τις απαιτήσεις που είχε με κάθε ομάδα που μίλησε και,  συνεπώς, μοιάζει λογικό να μην επιβεβαιώνει τουλάχιστον το παραμικρό αναφορικά με τη φημολογούμενη συμφωνία του με την Τραμπζονσπόρ.

Από την άλλη βέβαια, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αρνείται πως πλέον είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα της καριέρας του, χωρίς όμως και πάλι – και αυτό δεν προκαλεί καμία εντύπωση – να αποκαλύπτει το παραμικρό αναφορικά με την ταυτότητα της. Ξεκαθαρίζεται πάντως ρητά πως δεν πρόκειται για ελληνική ομάδα. Κυριακή – για την ακρίβεια Παρασκευή – κοντή γιορτή για να δούμε κατά πόσον έχουν δίκιο οι Τούρκοι ή αυτοί που γνωρίζουν κάτι περισσότερο για τις προθέσεις του Σουηδού επιθετικού και δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό σχετικά με την Τραμπζονσπόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απρόσμενη εξέλιξη με top άσο από μεγάλη ομάδα - Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, τον "κλέβει" ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags