Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ισοπαλία 1-1 με το Αμβούργο, πρώτο γκολ του Σεμέδο
| 2019-07-10 20:48:00

Ισοπαλία με "ρεζέρβες" ο Ολυμπιακός - Γκολάρα Σεμέδο, ανησυχία για Φορτούνη!

Sportdog Team
Ισοπαλία με "ρεζέρβες" ο Ολυμπιακός - Γκολάρα Σεμέδο, ανησυχία για Φορτούνη!

Έμειναν στο 1-1 με το Αμβούργο οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Αμβούργο σε φιλικό που διεξήχθη στην Αυστρία.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών, οι οποίοι ισοφαρίστηκαν στο 87’ και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι.

Το ματς

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Τζολάκης, με τους Γιάννη Μασούρα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο και Τσιμίκας στην τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά. Στον άξονα έπαιξαν ο Σουρλής με τον Ανδρούτσο, ενώ οι Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς και Σολδάνο κινήθηκαν πίσω από τον Ντουρμισάι.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ενώ οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να βγάλουν συνδυασμούς, παρά μόνο σε λιγοστές στιγμές, κάτι που φαντάζει λογικό από τη στιγμή που αγωνίστηκαν με πειραματική ενδεκάδα.

Οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στην επίθεση ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα με συνεχείς κινήσεις και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που για ακόμα ένα ματς πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έδειξε την ποιότητά του.

Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται και η καλή εικόνα που έδειξαν και πάλι οι Ερυθρόλευκοι στην άμυνα, όπου δέσποζε ο εξαιρετικός Σεμέδο. Ουσιαστικά η άμυνα του Ολυμπιακού εκτέθηκε μόνο στο 29’, όταν ο Ντούντζιακ βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ Τζολάκης τον νίκησε αποκρούοντας με τα πόδια. Λίγο νωρίτερα, στο 26’, ο νεαρός τερματοφύλακας κέρδισε τα χειροκροτήματα όλων, αποκρούοντας πέναλτι του Γουντ με τα πόδια!

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και… τρόμαξε τους πάντες. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε αλλαγή στο 67’ κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Στο 69’ ο Σιαμπάνης, που είχε μπει στη θέση του Τζολάκη έκανε την απόκρουση του αγώνα σε μακρινό σουτ στο 80’ οι Ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα με σκόρερ  τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά και σκόραρε με δυνατή κεφαλιά.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, καθώς στο 87' ο Χίντερσεερ κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και σκόραρε προ κενής εστίας, αφού πρώτα απέφυγε τον Σιαμπάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αμβούργο (Ντίτερ Χέκινγκ): Μίκελ, Γκιαμερά, Φαν Ντρόνγκελεν, Νάρεϊ, Ντούτζιακ, Παπαδόπουλος, Γουντ, Γιάτα, Λάιμπολντ, Μόριτς, Φέιν.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σολδάνο, Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τους Ερυθρόλευκους αγωνίστηκαν και οι: Σιαμπάνης, Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας, Γκιγιέρμε, Σουντανί, Μπουχαλάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags