Facebook Pixel AEK: Δεν τα πατάει η ΑΕΚ για Βέρντε!
| 2019-07-12 12:20:00

Τρομερός Τίγρης, νέο "ντου" για τον παικταρά - Τρελή ανατροπή; - Ποιος "ψήνεται" - Έρχεται με 500!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερός Τίγρης, νέο "ντου" για τον παικταρά - Τρελή ανατροπή; - Ποιος "ψήνεται" - Έρχεται με 500!

Όλα για όλα η ΑΕΚ. "Καψούρα" του Ουζουνίδη. Δεν κάνει... γκελ.

Απολύτως φυσιολογικό -και ειδικά για την ΑΕΚ και το... παρελθόν της σε ανάλογες περιπτώσεις- η στροφή σε μονοπάτια γνωστά για μια ομάδα, όταν οι μεταγραφικές της επιδιώξεις για διάφορους λόγους, στραβώνουν.

Αυτό συμβαίνει, εδώ και μέρες, στην περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε. Η Ένωση δεν παρατάει την προσπάθειά της, έχει σύμμαχο τη Ρόμα με την οποία και έχει συμφωνήσει από τις αρχές της εβδομάδας, χρησιμοποιεί τον απ’ ευθείας δίαυλο που έχει με τους "τζιαλορόσι", παραγκωνίζοντας -όπως τονίσαμε από χθες πριν την σχετική διαρροή από τους "κιτρινόμαυρους"- τους μάνατζερ του Ιταλού εξτρέμ και... πιέζει με όσα όπλα και συμμαχίες μπορεί να έχει. 

Παράλληλα όμως, δουλεύει και τις εναλλακτικές της. Γνωστή και ολοένα κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Φέντε Καρντάμπια, η οποία προβάλλεται πλέον ολοένα και περισσότερο, με τη… στροφή στα παλιά να προκύπτει από τη σημερινή αναφορά στα δημοσιεύματα του ονόματος του Φιλίπ Μάλμπασιτς, του Σέρβου δηλαδή εξτρέμ της Τενερίφης, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι ήταν μεταξύ των (πολύ λίγων…) ποδοσφαιριστών που είχε εγκρίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο από τη στιγμή που βρέθηκε... άκρη με τον Λούκας Μπογέ, προτιμήθηκε (χωρίς δεύτερη συζήτηση) ο Αργεντινός. 

Ο Μάλμπασιτς προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά, την πιο γεμάτη απ’ όλους τους συνυποψήφιους για τη θέση, προφανώς λόγω και του πρωταθλήματος που αγωνίστηκε (Σεγούντα, σε ομάδα που πάλευε για την παραμονή της) δεν είναι ένα όνομα που... ενθουσιάζει, δημιουργούνται ερωτηματικά για το κατά πόσον μπορεί να κάνει στον Καρντόσο, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι μια περίπτωση που τώρα προέκυψε, αλλά υφίσταται από πέρυσι, ωστόσο μοιάζει ως η πλέον ευκολότερη και η πλέον οικονομική από κάθε άλλη που έχει πέσει στο τραπέζι.

Εκτιμάται πως για τον Σέρβο, δεν θα χρειαστεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ για την αγορά του (έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την Τενερίφη) και αυτό φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο όπλο της υποψηφιότητας του τη δεδομένη στιγμή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτόν τον επιθετικό παίρνει η ΑΕΚ - Εισήγηση Ουζουνίδη! - Τον Καρντόσο τον ρώτησαν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags