Facebook Pixel Αυτούς "κόβει" από τον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα
| 2019-07-13 11:30:00

Οι πρώτες "ρουκέτες" του Φερέιρα - Ποιους διώχνει από τον ΠΑΟΚ - Μέσα και "βαρβάτα" ονόματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οι πρώτες "ρουκέτες" του Φερέιρα - Ποιους διώχνει από τον ΠΑΟΚ - Μέσα και "βαρβάτα" ονόματα!

Έρχεται τσουνάμι αποχωρήσεων. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Έβγαλε ειδήσεις ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη χθεσινοβραδυνή "πεντάρα" του ΠΑΟΚ στο επί ρουμανικού εδάφους φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στην Ουνιβερσιτατέα. 

Ο Πορτογάλος αφενός δημοσιοποίησε πως έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση για τα "θέλω" του σε μεταγραφικό επίπεδο, ενώ έχει ήδη ξεκαθαρίσει και τις επιλογές του για το τελικό ρόστερ. 20-21 ποδοσφαιριστές, συν τους τρεις τερματοφύλακες, συν τρεις μικρούς.

Κάντε λίγο τα... μαθηματικά (με την υποσημείωση πως αναμένονται τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες) και θα δείτε πως το νούμερο δεν βγαίνει χωρίς μερικά ηχηρά "κοψίματα" από αυτούς που βρίσκονται ήδη στην αποστολή του Δικεφάλου. 

Η προώθηση από την δεύτερη ομάδα του ταλαντούχου νεαρού στόπερ Μιχαηλίδη (παρότι δεν ακολούθησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα και αυτό ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό, αφού ο Φερέιρα ξεκαθάρισε πως αυτός, μαζί με τους Γαϊτανίδη και Τσιγγάρα θα είναι η τριπλέτα των νεαρών που θα παραμείνουν στο ρόστερ) αυξάνει τους υφιστάμενους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στους έξι (Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Χατζηισαϊας, Μιχαηλίδης). Προφανές πως ένας τουλάχιστον -αν όχι δύο- από τον νιόφερτο Μιχάι και τον επανακάμψαντα από δανεισμό Xατζηισαϊα θα αποχωρήσει. Αμφότεροι έχουν προτάσεις…

Κίτσιου, Κάτσε, Ουάρντα ανήκουν στην κατηγορία των δεδομένων που αποχωρούν, πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Ενρίκε, αλλά και πάλι, αν συνυπολογιστούν οι δύο που αναμένεται να αποκτηθούν, ο ιδεατός αριθμός για τον Φερέιρα ξεπερνιέται κατά πολύ. 

Έχουμε καιρό τώρα προϊδεάσει για τα "κοψίματα" του Πορτογάλου τεχνικού, πλέον, με τον ίδιο να τα "φωτογραφίζει" δημόσια, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να διαπιστωθεί ποιοι τελικά θα "πληρώσουν" την αξιολόγηση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "καεί" όλη η Θεσσαλονίκη - 7.000.000 για τον παικταρά - Ούτε ο Ολυμπιακός - Τρέλα Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags