Facebook Pixel Ματέο Γκαρσία – Ολυμπιακός: Απίστευτο σενάριο για Ματέο Γκαρσία - Έτσι γυρίζει στην Ελλάδα και προκαλεί χαμό
| 2019-07-14 17:03:00

Απίστευτο σενάριο για Ματέο Γκαρσία - Έτσι γυρίζει στην Ελλάδα και προκαλεί χαμό - Σοβαρά;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο σενάριο για Ματέο Γκαρσία - Έτσι γυρίζει στην Ελλάδα και προκαλεί χαμό - Σοβαρά;

Ποια φανέλα θα φορέσει και ποιος θα... βοηθήσει;

Ματέο Γκαρσία – Ολυμπιακός: Εάν αναρωτηθεί κανείς ποιο είναι το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, η απάντηση είναι πολύ απλή: Ματέο Γκαρσία!

Ο Αργεντινός έκανε σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Άρη και τράβηξε τα βλέμματα των υπόλοιπων "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος, με τα ρεπορτάζ να τον συνδέουν κατά καιρούς με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ.

Μετά από μήνες φημολογίας και σεναρίων, το θέμα του Γκαρσία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Μπορεί ο παίκτης να επέστρεψε στην ομάδα όπου ανήκει, τη Λας Πάλμας, αλλά δεν έχει μέλλον στον ισπανικό σύλλογο. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ψάχνεται να τον πουλήσει, γεγονός που έχει φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες γύρω από το όνομά του.

Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ο 22χρονος έβγαλε μάτια την περασμένη σεζόν, το όνομα του συζητιέται όσο κανενός άλλου, αναφορικά με την προοπτική του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημά μας, αλλά με διαφορετική φανέλα.

Και μπορεί η υπόθεση να έχει πολύ… ψωμί ακόμα, όμως στην πιάτσα των ατζέντηδων συζητιέται έντονα ένα σενάριο που φέρνει τον παίκτη στον Ολυμπιακό!

Λέγεται πως ο Γκαρσία θα καταλήξει τελικά στον Πειραιά, ωστόσο αυτό που παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πώς θα συμβεί αυτό. Με τρόπο που δεν έχει αποσαφηνιστεί, "ψιθυρίζεται" πως ρόλο στη μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό θα παίξει και ο Άρης, μιας και οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή αποκάλυψη Μπεργκ, "πάγωσαν" στη Ρωσία καλοκαιριάτικα - Γι’ αυτό "γείωσε" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags