Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κάνει "όργια" ο... κλεισμένος του Νταμπίζα - Έρχεται καλύτερος
| 2019-07-15 11:16:00

"Όργια" ο... κλεισμένος του Νταμπίζα - Έρχεται καλύτερος - Θα πέσει... ξύλο - Ποιον "τρώει" ο Δώνης;

του Νίκου Στεργίου
"Όργια" ο... κλεισμένος του Νταμπίζα - Έρχεται καλύτερος - Θα πέσει... ξύλο - Ποιον "τρώει" ο Δώνης;

"Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟ. Ραγδαίες οι εξελίξεις. Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός: Και από εκεί που ψάχναμε να βρούμε τον έναν εκλεκτό του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη για την καρδιά της οπισθοφυλακής του "τριφυλλιού", ξαφνικά, μεσάνυχτα Κυριακής, παραμονή της αναχώρησης της αποστολής των "πράσινων" για την Ολλανδία, της ημέρας δηλαδή που από τον σύλλογο έλεγαν πως σίγουρα θα υπήρχε τουλάχιστον μια προσθήκη στο ρόστερ... -, προέκυψαν δύο υποψήφιοι.

Για την ακρίβεια, για τον έναν, τον Ολλανδό, γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Μέλμπουρν Σίτι, μια μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος Αυστραλίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε την τελευταία διετία.

Ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας του, ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της στην περασμένη σεζόν και ήταν μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του αυστραλιανού πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-18. Μοιραία, οι ιθύνοντες της Μέλμπουρν Σίτι προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη Μελβούρνη, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο, ο ίδιος όμως αρνήθηκε, επιθυμώντας να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Παρότι σίγουρα μπορεί να συζητηθεί η δυναμικότητα και η ποιότητα του πρωταθλήματος Αυστραλίας, είναι δεδομένο πως ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε εξαιρετικά παιχνίδια στη διετία του στη Μελβούρνη και ίσως αυτό να αποτέλεσε και το διαβατήριο της επιθυμίας του να επιστρέψει στη Γηραιά Ηπειρο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα είναι για χάρη του Παναθηναϊκού, αφού παρότι γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία, εν τούτοις αναφέρεται πως ο Νταμπίζας έχει τον Ολλανδό stand-by αναζητώντας κάτι καλύτερο για την (κομβική) θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Μπορεί να είναι αυτός ο Ζοάο Νούνιες; Ο 24χρονος Πορτογάλος ύστερα από μια τριετία στη Λέγκια Γκνανσκ είναι ελεύθερος και δεδομένα βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως το "τριφύλλι" να είναι η μόνη του επιλογή, αφού οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για διάφορες προτάσεις που εξετάζει, ζήτηση που αυξάνει το κασέ του σε επίπεδα που είναι δύσκολο να ικανοποιήσει η ελληνική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, προσπάθεια γίνεται δεδομένα και για τον Πορτογάλο στόπερ και όπως φαίνεται, ένας εκ των δύο θα αποκτηθεί από τους "πράσινους", προκειμένου να κλείσει η "τρύπα" στην καρδιά της άμυνάς τους. Χωρίς να αποκλείεται -αν οι συνθήκες το επιτρέψουν- να αποκτηθούν και οι δύο, κάτι που αν μη τι άλλο θα έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την ιεράρχηση που θα προκύψει στους υπάρχοντες στόπερ...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags